Saadet Partisi İnegöl Gençlik Kolları tarafından, Türk Polis Teşkilatı'nın 177. kuruluş yıl dönümü nedeniyle görevi başındaki memurlara tatlı ikramında bulunuldu.

Gençlik Kolları Başkanı Orhan Bektaş ve yönetim kurulu üyeleri, Türk Polis Teşkilatı'nın 177. kuruluş yıl dönümü nedeniyle polis noktalarını ve sahada çalışan memurları ziyaret ederek tatlı ikramında bulundu. Ziyaretler sonrasında açıklama yapan Gençlik Kolları Başkanı Bektaş, İnegöl'deki polislerin normal mesailerinden daha fazla ve özveriyle çalıştığına dikkat çekti.

İNEGÖL'DEKİ POLİSLERE ÖZEL TEŞEKKÜR

Orhan Bektaş açıklamasında şu ifadeleri kullandı;

“Çok güç şartlar altında olağanüstü bir gayretle Türkiye’nin dört bir yanında görevini ifa etmeye çalışan emniyet güçlerimizin bu anlamlı günlerini en içten dileklerimizle kutluyorum. İnegöl'ümüzün özel yapısı ve nüfusu nedeniyle buradaki emniyet mensuplarına da ayrı bir parantez açmak istiyorum. Çok sayıda ilden büyük olmasına rağmen yaşadığımız şehir ilçe statüsünde bulunuyor. Hal böyle olunca personel görevlendirme sayısı da ilçe statüsüne göre yapılıyor. İnegöl'ümüzün nüfusu ve büyüklüğü ortadayken mevcut kolluk personeli herkesin bildiği üzere ilçemize az geliyor. Bu olumsuz şartlara rağmen polislerimiz normal mesailerinden karşılık beklemeksizin daha fazla çalışıyor. Pandemi gibi olağanüstü süreçlerde ise yeri geliyor tatil yapmadan çalışıyor. Bundan dolayı da şahsım ve Saadet Partisi camiası adına İnegöl'de görev yapan polislere ayrı teşekkürü borç biliyoruz. Bu vesileyle vatan için şehit düşmüş kahraman polislerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize de şükranlarımı sunuyorum. İnşallah Saadet Partisi kadroları iktidara gelince, yöneticilerimiz üzerlerine düşen vazifeyi yerine getirecek ve polislerimizin çalışma şartlarını düzeltecek. Emniyet mensuplarımız, üstlendikleri sorumluluğa ve ortaya koydukları fedakarlığa karşı özlük haklarını iktidarımızda alacak."

Editör: TE Bilişim