Orman ürünleri sektöründe faaliyet gösteren Yıldız Ailesinin şirketlerinden biri olan Starwood A.Ş ve Ağaç İş Sendikasının bu yıl ikincisini düzenlediği Halı Saha Futbol Turnuvası, şirket bünyesinde çalışan 17 bölüm takımının katılımı ile başladı.

Alanyurt Kocatepe Halı Saha Tesislerinde oynanan turnuvaya Bakım Atölyesi, İzole Ekibi, Bıçakçı Mühendislik, MDF Pres, Boya- Baskı, Melamin Pres, Elektrik Atölyesi, Salih Pres, Emprenye, Sevim Pres, Enerji+ Kes. Bakım, Sevkiyat, Formaldehit+ Reçine, Tasarım, Haker , Zımpara ve İdari Bina bölümlerinin oluşturduğu takımlar katıldı.

Turnuva öncesi bilgi veren organizasyon yetkilisi Zafer Yiğit, “Takımlar 10 kişi olup, takım sorumluları ile birlikte 200 kişinin aktif olarak organizasyona katıldığı geniş oluşumlu bir turnuva tertipledik. Bu turnuvayı yapmaktaki amacımız, şirket içindeki birlikteliğimizi dışarıya da taşımak, biraz olsun iş stresinden uzaklaşıp, hoşça vakit geçirmek, aynı zamanda spor yapıp kaliteli zaman geçirmek amacıyla düzenlemiş bulunmaktayız. Bu organizasyonun oluşumunda bizlere yol gösterip, maddi ve manevi desteğini veren şirketimizin Yönetim Kurulu üyesi ve patronumuz Hüseyin Yıldız Bey´e ve bu oluşumda sürekli yanımızda olan Satın Alma Müdürümüz Mustafa Ünal Bey´e, tüm katılan arkadaşlarım adına organizasyon yetkilisi olarak teşekkür ederim. Kazasız belasız, centilmence mücadele edip, nihayete erdirmek dileğiyle tüm katılımcı arkadaşlarıma başarılar dilerim” dedi.

Editör: TE Bilişim