Tahtaköprü mahallesinde düzenlenen iftar yemeğinde yaklaşık 2000 kişi bir araya gelerek, dualar eşliğinde iftarlarını açtı.

Çocuklar şişme oyun alanında eğlendi ve dağıtılan pamuk şekeri ile büyük coşku yaşadılar. Ayrıca program kapsamında ilahi grubu eşliğinde iftar yemeği verildi. Mehteran ve Semazen gösterileri de geceye ayrıca renk kattı.  

İftarın ardından bir konuşma yapan İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit, “2 yıllık pandemi süreci nedeniyle iftar programlarımıza ara vermek zorunda kaldık. Dünyada olduğu gibi, ülkemizde de bir covid süreci yaşadık. Allah’ın izniyle bu surecide atlattık. Bu vesile ile 3’ncüsünü düzenlediğimiz bu iftar programımıza katıldığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum. İnşallah rabbim devamını getirir. Bugün Ramazanı Şerifin de 15. günü, 15 günümüz daha var. Rabbim inşallah, kadir gecesine de, ramazan bayramına da erdirmeyi hepimize nasip eylesin. Yine bu akşam burada olmamıza vesile olan, gecenin düzenlenmesinde emek sarf eden arkadaşlarımıza, gerek maddi, gerek manevi olarak programın hazırlanmasında emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Herkese hayırlı akşamlar diliyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim