Weltew Home yurt içinde ve yurt dışındaki istikralı büyümesine devam ediyor. Son olarak iki günde iki yeni mağazasını hizmete açan firma, Denizli’de Pamukkale şubesi ile Muğla’da Fethiye şubesini Egeli kullanıcılarıyla buluşturdu.

Weltew Home Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Balcı, Weltew Home Yurt İçi Satış Müdürü Akın Can ve bayi temsilcilerinin de hazır bulunduğu açılış organizasyonlarına bölgenin önde gelen isimleri ve vatandaşlarda katılım sağladı.

Misafirperver ve sıcakkanlı Ege insanı ile Weltew Home’un yeni bayiliklerini buluşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Weltew Home İcra Kurulu Üyesi ve Yurt İçi Satış Müdürü Akın Can “Ülke genelinde 120 mağaza ile 65 ilde hizmet veriyor, ürünlerimiz ile Türkiye genelindeki 81 ilde hanelere konuk oluyoruz” dedi. Can ayrıca “Dünya genelinde 68 mağaza ve 45 ülkede hizmet veriyoruz. Koleksiyonumuzda yatak odası, yemek odası, genç odası, ev tekstili, yatak, baza, aksesuar gibi kısacası bir evin tüm mobilya ihtiyaçlarına yönelik ürün gruplarımızla en yeni ve en trend ürünleri kullanıcılarımızın beğenisine sunuyoruz” diye ifade etti.

İnegöl mobilyasının yurt içindeki önemli temsilcilerinden biri olan, yurt dışında ise bölgenin ihracat rekortmeni konumunda yer alan Weltew Home’un, bugün 150 bin metrekare açık alan, 100 bin metrekare kapalı alanı kapsayan toplamda 250 bin metrekare alana sahip fabrikasında yüksek teknolojiye sahip makine parkuru da bulunuyor. 650’yi aşkın personeli istihdam eden firma, 2017 yılında Turquality markası olmayı başarmış, dünya genelinde mağazalaşarak Türk mobilyasını tüm dünyaya tanıtmayı kendisine stratejik hedef olarak belirleyerek faaliyetlerini sürdürüyor.

Editör: TE Bilişim