İnegöl Belediyesi, Yeniceköy Mahallesinde çeşitli sebeplerle bozulan 15 sokakta toplamda 3 bin m22lik parke taş yenileme çalışması başlattı.

Yazın son günlerini yoğun bir tempoyla sürdüren İnegöl Belediyesi, şehrin dört bir yanında yapım çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Yeniceköy Mahallesinde farklı sebeplerden dolayı bozulmuş olan parke taşıyla kaplı 15 sokakta tamirat çalışması başlatıldı. Toplamda 3 bin m2 parke taşı uygulanacak çalışmayla sokaklar sorunsuz şekilde kış sezonuna hazırlanmış olacak.

Hummalı bir şekilde devam eden çalışmaları Belediye Başkan Yardımcıları Fevzi Dülger ile Eşref Yiğit yerinde inceledi. Burada bir açıklama da yapan Fevzi Dülger, “İnegöl Belediyesi olarak şehrin her sokağında, caddesinde plan ve programlar çerçevesinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yeniceköy Mahallemizde de mahallemizin merkezinde ve yapılaşmanın devam ettiği bölgelerde hem yollarda meydana gelen bozulmaların giderilmesi hem de BUSKİ’nin yapmış olduğu kazı çalışmalarından dolayı bozulan yollarda tamirat çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Bu çalışmayla toplamda 15 sokağımızda 3000 m2’lik bir alanda çalışma yapacak arkadaşlarımız. Sokaklarımız kış aylarına sorunsuz şekilde hazır olacak inşallah. Mahalle sakinlerimize hayırlı olsun” dedi.

Editör: TE Bilişim