Yeniden Refah Partisinde görev dağılımı gerçekleştirildi. Görev dağılımını, İnegöl’deki basın mensupları ile bir araya gelerek kamuoyuna duyuran Başkan İlhan Baykan, “Bizler siyonizmin karşısındaki ağlama duvarı değil, korku duvarıyız. Bu duvar “Önce Ahlak ve Maneviyat” şuuru ile örülmüştür” dedi.

Yaklaşık 1 ay önce gerçekleştirdikleri 2. Olağan kongre ile göreve seçilen Yeniden Refah Partisi İnegöl İlçe yönetiminde görev dağılımı gerçekleştirildi. Düzenlenen programla basın mensuplarıyla buluşan göreve seçilen yeni yönetim kurulu üyelerinin görevleri de kamuoyu ile paylaşıldı.

Programda bir konuşma yapan Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı İlhan Baykan, “Gelmiş olduğumuz bu noktada, nasıl büyük bir sorumluluğu üstlenmiş olduğumuzun farkındayız. 2. Olağan Kongremiz neticesinde göreve gelmiş olan İlçe Yönetim Kurulu Üyelerimizin her birini tek tek tebrik ediyorum.  Çünkü seçilmiş olan bu kardeşlerim çok iyi biliyorlar ki, bizler siyonizmin karşısındaki ağlama duvarı değil, korku duvarıyız. Bu duvar “Önce Ahlak ve Maneviyat” şuuru ile örülmüştür. Ve bu kadrolar şunu da çok iyi biliyorlar ki;  bu Dava İlçemizin, Ülkemizin, İslam âleminin ve tüm insanlığın umut sancağıdır.”

 “İnegöl özelinde de Milli Görüş’ün temsilcisi Yeniden Refah Partisi olarak, İnegöl’ümüzde Siyasette nezaket ve zarafet vaat ediyoruz. Geçmişte Milli Görüş ‘ün Garson Belediyecilik anlayışında olduğu gibi hizmette öncelik, samimiyet ve kalite vaat ediyoruz. Hizmet anlayışında Partizanlık, Yandaşlık, Kayırmacılık, Rüşvet veya Dolaylı Rüşvet anlayışının kökünün kazınacağı günleri vaat ediyoruz. Ankara’nın taleplerine değil, halkımızın taleplerine önceliğin verildiği günleri vaat ediyoruz. İnegöl’ümüzde yaşayan gencin, yaşlının, köylünün, çiftçinin, şehirlinin, esnafın, sanayicinin, patronun, işçinin kısacası her kesimin eli, ayağı olmayı, kendisi olmayı vaat ediyoruz. Öğretmene öğrenci, öğrenciye öğretmen olmayı vaat ediyoruz. Saç baş yolduran yollar değil, yol vaat ediyoruz. Su sıkıntısının giderildiği İnegöl vaat ediyoruz. Şehir Planlamasında profesyonellik vaat ediyoruz. Toplu taşıma sorunlarının, mevcut şartlar dâhilinde trafik sorunlarının aşıldığı, İnsana insan olması hasebi ile hak ettiği değeri vermeyi vaat ediyoruz. Her canlının sorumluluğunu hisseden, hakkını gözeten,  adaletli bir idare vaat ediyoruz. Kısacası Halkımızın taleplerinin çözümü olmayı vaat ediyoruz. Tüm bunları yapmak için mevcut tüm imkânları son haddine kadar değerlendirerek, Milli Görüş tabiri ile tekeden süt çıkartmayı vaat ediyoruz.”

 Yapılan görev dağılımı ise şöyle: İlçe Başkanı İlhan Baykan, Siyasi İşler Başkanı Ahmet Aydın, Siyasi İşler Başkan Yardımcısı Dilaver Bilgin, Teşkilat Başkanı Fahri Uslu, Teşkilat Başkan Yrd. Akif Yarım, Teşkilat Başkan Yrd. Halil Gençer, Teşkilat Başkan Yrd. Yafez Doğan, İlçe Sekreteri Mehmet Ergün, İlçe Sekreter Yardımcısı Onur Kardeş, Eğitim Başkanı Musa Alptekin, Eğitim Başkan Yardımcısı Hüseyin Akbaş, Tanıtma Başkanı Celalettin Ergün, Tanıtma Başkan Yardımcısı Savaş Genç, STK Ve Halkla İlişkiler Başkanı Necati Yalçınyiğit, STK ve Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı Hakan Zeren, Seçim ve Hukuk İşleri Başkanı Ali Rıza Kara, Seçim ve Hukuk İşleri Bşk. Yrd. Metin Cepe, Seçim ve Hukuk İşleri Bşk. Yrd. Nurettin Mihrali, Ekonomik İşler Başkanı Nihat Açar, Sosyal İşler Başkanı Ali Demir, Ar-Ge Başkanı Hasan Akgün, Mahalli İdareler Başkanı İsmail Sali, Mahalli İdareler Bşk Yrd. Abdül Kadir Baykan, Genel Muhasip Ve Mali İşler Başkanı Halit Koşan, Genel Muhasip Ve Mali İşler Başkan Yard. Ümit Şeherli, Yurt Dışı Vatandaşlar Başkanı Faruk Kaya, İlçe İdari İşler Başkanı Arif Sevinç, Engelli Koordinasyon Başkanı Nurettin Özkan, İlçe Kadın Kolları Sorumlusu Erhan Gökbulut, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Seçkin Cayıklı.

Editör: TE Bilişim