Belediye Başkanı Alper Taban, Yiğitköy ve Hasanpaşa Mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Kaymakam Şükrü Görücü’nün de katıldığı kırsal mahalle ziyaretinde bölgenin sorunları hakkında istişareler yapıldı.

Hem merkezde hem de kırsal mahallelerde sürdürdüğü çalışmalarla hizmet seferberliğine devam eden İnegöl Belediyesi, bir yandan da vatandaşların taleplerini dinlemeye devam ediyor. Bulduğu her fırsatta sahaya inerek vatandaşla birebir muhatap olan Belediye Başkanı Alper Taban, Perşembe günü iki kırsal mahalleyi ziyaret edip bölgenin sorunlarını ve eksiklerini yerinde tespit etti.

Kaymakam Şükrü Görücü ile beraberindeki Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit’in de katıldığı ziyaretler, Yiğitköy Mahallesi ile başladı. 16.00’da gerçekleşen ziyarette muhtar ve mahalle sakinleriyle bir araya gelen Kaymakam Görücü ve Başkan Taban, bölgede incelemelerde de bulundu. İkinci ziyaret ise Hasanpaşa Mahallesine gerçekleştirildi. Burada da yine mahalle sakinleri ve muhtarla beraber incelemeler yapılıp eksikler ve yapılması gerekenler istişare edildi.

Editör: TE Bilişim