YÖNETİM ANLAYIŞINI DEĞİŞTİRECEĞİZ

Sedef Pastanesi’nde gerçekleştirilen kahvaltı programında konuşan Atmaca, katılımları için meslektaşlarına teşekkür ederek, daha güzel bir BURSA        inşa etmek için destek istediğini belirtti. Atmaca, “Eğer vatandaş teveccüh gösterir de göreve gelirsek biz öncelikli olarak yönetim anlayışını değiştireceğiz. Mevcut yönetimdeki arkadaşlar istişareyi ve liyakati esas almıyor. Bunun en büyük örneği sizlersiniz. Soruyorum sizlere imar ve yapılaşmayla alakalı bir belediye yetkilisi sizlere bugüne kadar herhangi bir istişarede bulundu mu? Bulunmadılar. Bu arkadaşlar her zaman ben ne istersem yaparım zihniyetindeler ve bundan dolayı da vatandaşı mağdur ediyorlar. Kıymetli meslektaşlarım, biz bu anlayışı değiştireceğiz. Kentin kaderini etkileyecek her konuda sizlerle istişare edeceğiz ve kadrolarımızda liyakati esas alacağız” dedi.

Mehmet ATMACA, kahvaltı programı sonrasında Eroğlu ile birlikte Galericiler Sitesi’ne giderek esnafı ziyaret etti. Vatandaşlarla istişare eden Cepsiz Ceketli başkan adayları, çalışma ve projelerini anlatarak destek istediler. Atmaca, galericiler sitesi ziyareti sonrasında, İnegöl teşkilatından ayrılarak seçim çalışmalarını Bursa’da sürdürdü. Eroğlu ise, Kemalettin Sami Paşa Caddesi’ne giderek, cadde üzerindeki esnafları ziyaret etti.

VARLIK İÇERİSİNDE YOKLUK ÇEKİYORUZ

Ziyaretleri esnasında konuşan Eroğlu, “Milli Görüş teşkilatçılığının vermiş olduğu hizmet anlayışı aşkıyla gece gündüz sistemli bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Tabi bu arada 31 Mart’ a az günler kala iktidar medyasının iftiraları gün geçtikçe artıyor. Söylemlerin sertleştiği bu günlerde vatandaş, Saadet Partisi’ne olan ihtiyacı her gün daha fazla dile getiriyor. Değerli büyüklerim, kardeşlerim benim tek derdim İnegöl’ ün dertlerine derman olabilmektir. Biz İnegöllüler olarak, varlık içinde yokluk, bolluk içerisinde kuraklık çekiyoruz ve bunun tek nedeni de temelinde hizmet anlayışı olmayan mevcut yönetimdir. Bütün bu sorunların çözümü için Saadet Partisi kadrolarına ihtiyaç vardır ve bunun için sizlerden sadece destek değil, 31 Mart günü oy istiyoruz” dedi.

AKILLARINI DA RANT MERKEZLİ GÖNÜLLERİNE KAPTIRMIŞLAR

Mevcut yönetimin, hangi hakla vatandaştan beş yıl daha görev istediğine anlam veremediğini ifade eden Eroğlu, “17 yıldır yapmadıklarını yeni dönem için vaat edenlere İnegöllü vatandaşlar neden bir şans daha versin. İnegöl’ün kaybedecek vakti kalmamıştır. Bu düpedüz milleti kandırmaktır, aldatmaktır. Bir taraftan ülkenin beka sorunu var diyorlar bir taraftan da ekonomide istikrar var diyerek vatandaştan oy istiyorlar. Mevcut yöneticiler gönül belediyeciliği vurgusu yaparken akıllarını da rant merkezli gönüllerine kaptırmış olmalıdırlar ki böyle akıl dışı söylemlerle vatandaşların karşısına çıkıyorlar. Bu da yetmezmiş gibi kin dolu söylemleriyle vatandaşları kutuplaştırıyorlar, kendilerinden olmayanlara hain damgası vurmaya çalışıyorlar. Değerli vatandaşlarım seçim bitecek ve bizler sonuç ne çıkarsa çıksın 1 Nisan sabahı aynı şehirde, aynı havayı soluyarak kardeşçe yaşayacağız. Lütfen böyle kin ve nefret dolu söylemlere her ne olursa olsun itibar etmeyelim” dedi.

Eroğlu, Alanyurt’ta teşkilat mensuplarıyla esnaf ve kahvehane ziyaretleri gerçekleştirerek programını sonlandırdı.

Editör: TE Bilişim