Süper Amatör Küme:

A Grubu : Lider ve namağlup Doğugücü Gençlik deplasmanda İsmetiyespor ile karşılaştı. Temsilcimiz 8 haftadır yenilmeyen İsmetiyespor ile 1-1 kalarak ilk defa puan kaybetmiş oldu. Sarı –Kırmızılı temsilcimiz evinde İznikspor’u konuk etti. Ev sahibi Kurtuluşspor’un daha istekli olduğu ve galibiyet için goller aradı maçı uzatma dakikalarında bulduğu golle misafir takım İznikspor 3-2 kazanmış oldu. Kurtuluşspor en azından berabere kalmalıydı. Bu hafta Doğugücü Gençlik evinde Millet Mahallesispor ile oynayacak. Lider 3 puan alıp yeni bir seriye başlamak isteyecektir. Kurtuluşspor deplasmanda Fatihgücü F.K ile zorlu bir mücadeleye çıkacak. Sarı – Kırmızılıların en zor deplasmanı bu maç olabilir.

B Grubu : Akhisar Demirspor deplasmanda Yavuz Selimspor ile kozlarını paylaştı. Devre arası, bay, kardan dolayı maçların oynanmması gibi sebeplerle haftalardır resmi maça çımayan Akhisar Demirspor aldığı 1-0 galibiyetle puan farkını açmış oldu. Hafta arası İnegöl’de İznik temsilcisi Elbeyli Üzümspor’u 1-0 yenen Akhisar Demirspor epey rahatlamış oldu. Siyah Beyazlılar bu hafta evinde Mimar Sinan Gençlik’i yenmek için mücadele edecek. İlk maçı 2-0 temsilcimiz kazanmıştı. K.Güvenspor deplasmanda lider Kestel Belediyespor ile karşılaşacak. K.Güvenspor bu hafta 3-0 hükmen kazanacak.

C Grubu : Gençlergücü bu hafta lig sonuncusu Emekspor ile karşı karşıya geldi. Mücadele 2-2 bitti. Temsilcimiz mutlak 3 puanı almalıydı. Gençlergücü bu hafta bay geçerken Duaçınarıspor ve 19 Mayısspor’ un puan kazanamamasını isteyecek.

1.Küme:

ORHANİYESPOR ŞAMPİYON

3. Grup : Lider Mobilyaspor 16.haftada Doğanspor’a karşı 3-0‘lık galibiyet elde etti ve gün saymaya başladı. Son haftaların formda ekibi temsilcimiz Yenicespor sahasında ligin zayıf takımı Mutlularspor’u 4-1yendi. Hafta içi İnegöl’de rakibini 3-1 ile geçen Mobilyaspor okyanusu geçti. Kalan iki maçta alınacak 1 puanla 1. kümedeki ilk yılında şampiyonluk elde edilmiş olacak. Ligin 17. haftasında lider Mobilyaspor deplasmanda Çalıspor ile karşılaşacak. Temsilcimize şampiyonluk için 1 puan yetiyor. Rakip Çalıspor play–off’u hedefliyor. Yenicespor deplasmanda İhsaniyespor’a karşı puan mücadelesi verecek. Doğanspor bu hafta 3-0 hükmen kazanacak.

4 .Grup : Hergele Meydanı Lider Orhaniyespor deplasmanda lig üçüncüsü Çekirgespor’a konuk oldu ve taraftar desteği ile mücadeleyi 5-0 kazanarak şampiyon oldu. Hergele Meydanı aylardır söylediği söz gerçekleşmiş oldu. Gerçekten yeni gelmediler, geri geldiler. Zira süper amatör küme kurulduğu ilk yıl Orhaniyespor bu ligde yer almıştı. Son maçlarda aldığı 6 puanla moral bulan Alanyurt Gençlik şampiyonluk hesapları yapan Panayırspor ile Bursa’da 0-0 kalarak önemli bir puan aldı. Şampiyon bu hafta bay geçecek. Ligde tutunmaya çalışan Alanyurt Gençlik İnegöl’de Çekirgespor’u konuk edecek.

Anılarla Futbol :

Barışspor şampiyonluk için kapıştığı rakibi Vatanspor ile sahasında oynayacaktır. Barışspor‘un etkili oyuncusu Yusuf’un cezası bitmemiştir. Bu rağmen hocası Ekrem Hoca, Yusuf’u maçta oynatır. Rakip takımın antrenörü arkadaşı Gökhan Hocanın bu cezadan haberi olmayacağını düşünür. Maçı ev sahibi Barışspor 3-1 kazanır. Ancak rakip takım Vatanspor itirazını yapar. Birkaç gün sonra sonuç iki takıma tebliğ edilir. Maçı kazanan Barışspor hükmen yenik sayılmıştır. Aradan 1-2 hafta sonra iki arkadaş olan antrenörler karşılaşır. Kısa bir hal hatırdan sonra Ekrem Hoca arkadaşı Gökhan Hocaya laf atar.

- Sahada kazandığımız maçı hükmen kaybettik. Hemen itiraz etmişsin kardeş.

- Kardeşim, sen de cezalı oyuncunu oynatmasaydın.

- Ne olmuş yani? Oynattıysak sadece bir oyuncu oynattık.

- Bir oyuncu dediğin bize 1 gol atıp bir de asist yaptı. Daha ne yapacaktı? Ayıptır ayıp .