Süper Amatör Küme: 23 Ekim 2021 tarihinde başlayan zorlu süreç hafta sonu oynanan maçlarla sona erdi. Asıl mücadele şimdi başlıyor. Doğugücü Gençlik ve Akhisar Demirspor’a başarılar dileriz. Oynanan bu maçlar amaca giden araçtı. Şimdi amaca ulaşmak için daha çok çalışmaları, koşmaları gerek. BAL’da Kafkasspor’un yanına İnegöl’den bir takım daha yakışır. Play – Off maçları tek devreli lig usulü tarafsız sahalarda oynanacak. Bölgesel Amatör Ligindeki Bursa takımlarının duruma göre 2 veya 3 takım bir üst lige terfi edecek. Akhisar Demirspor ilk maçında pazar günü Fidyekızık Sahasında Çotanakspor ile Doğugücü Gençlik ise aynı gün Atıcılar 3.Sahasında Burgazspor ile bu zorlu etaba başlayacak.

A Grubu : Ligin son maçında Doğugücü Gençlik Bursa’da Fatihgücü ile karşılaştı. Şampiyon 3 – 2’lik galibiyetle play – off öncesi moral buldu. Kurtuluşspor evinde Hacivatspor’u konuk etti. Havası kalmayan Sarı – Kırmızılı eki sahadan 2 – 1 yenik ayrıldı.

B Grubu : Ligin 16. maçında Akhisar Demirspor deplasmanda Fethiye İdman Yurdu’nu 4-1 yendi. Son haftaların başarılı takımı K.Güvenspor evinde Mimar Sinan Gençlik’i 2 – 0 yenip sezonu galibiyetle bitirdi. Eski başkan ve kaptan golcü İbrahim Oğuzay attığı golle belki de futbol hayatını noktaladı.

C Grubu : Küme düşen Gençler son maçını evinde Nilüfer 1987’ye karşı oynayıp sahadan 7-0 mağlup ayrıldı. Gençlergücü bu sezon ikinci defa Süper Amatör Kümeden düşmüş oldu. 2005 yılında şampiyon olup ilk defa Süper amatör kümeye çıkan Gençler 2 – 3 sezon başarılı sonuçlar alıp Türkiye Şampiyonasına gitti. Daha sonra küme düşse de kısa süre sonra tekrar Süper Amatör Kümeye yükseldi. Kulüpler küme düşebilir, önemli olan tekrar toparlanıp terfi edebilmektir.

2. Küme: Bu hafta oynanan İsaörenspor - Osmaniyespor derbi maçı İnegöllülerin ilgisini çekti. Müsabaka 2 -2 bitti. İsaörenspor son dakikalarda penaltıyı gole çevirebilseydi liderliği devam ettirecekti. 50. yılını kutlayan Osmaniyespor yaptığı transferle bu lige fazla gibi. Ancak futbolda mücadele olmazsa başarı gelmez. Nitekim oynadıkları üç maçta galibiyet alamadılar. Aynı gün Cerrah - Ilgarspor derbi maçı da vardı. Cerrahspor, Ilgarspor’u 2-1 yendi ve dört puanla 3. sıraya yerleşti. Ligin dördüncü haftasında İsaörensporspor deplasmanda lider olan Akpınar İdman Yurdu’na konuk olacak. Cerrahspor evinde orta sıralardaki Sırameşelerspor ile puan mücadelesi verecek. Osmaniyespor derbi maçında Ilgarspor’u yenip üst sıraya çıkmak isterken Ilgarspor da rakibinden puan alıp sürpriz peşinde olacaktır.

Anılarla Futbol :

Selahattin Hoca, oğlu Timur ile Bursa‘da oynanan U 18 Fransa - Türkiye maçını izlemeye gitmiştir. İlk dakikalardan itibaren Fransızların 10 numarasını çok beğenen Selahattin Hoca sık sık oğluna o oyuncuyu över. Hatta o zenci oyuncu ilk yarının son dakikalarında gol atınca oğluna şöyle der;

-              Oğlum, yaz bir kenara, şu 10 numara kesin büyük futbolcu olur.

Oğlu da babasına şöyle bir bakar ve gülümseyerek ona karşılık verir.

-              Baba, o beğendiğin oyuncu zaten şu an Juventus’ta oynuyor. Adı da Pogba.