İnegölspor'un futbolu, yeni teknik heyetin sahadaki oynattığı futbolu ya da takımın saha içindeki dizilişi falan filan muhabbetlerinin bana göre geride kaldığı zamandayız artık. Kalan 8 maç, ortada 24 puan ve adeta can pazarında olan 6 takımın kora kör mücadelesi. İnegölspor’un yaptığı ise adeta ateşle dans etmesi.

Sezon başından beri sadece 4 maç kazanmış, attığının neredeyse 2 katını yemiş, oynadığı maçlarda neredeyse kondisyon yetersizliği nedeniyle maçları 50 dakika oynamış bir takımdan, uzay performansı beklemek hayalcilik. Takımın sezon başında aksayan, tekleyen yerleri belliyken, sorunların üstü örtüldü. Yollarını ayrılması gerekenler takımda kaldı. Alt sıralardaki rakipler, hafife alındı. Söylemekten bıktık, anlatamadık. Dans ettiğimiz takımlar, camia onlar, biz düştük demezse, biz onları düşüremeyiz diye anlatamadık, dinletemedik.

Şimdi bütün bunları yaşamışken, bana göre takım ve camia adına tamda Sırat Köprüsünün üzerindeyiz. Buradan çağrıda bulunuyorum; başta Belediye Başkanımız Alper Taban olmak üzere bir oluşum olmalı ve bu camiaya, bu kulübe daha önce hizmet etmiş, herkesle diyaloğa girip kalan maçlarda neler yapılır, nasıl yol izlenir, onun kararını vermeliyiz. Bunun için Başkan Kani Ademoğlu, İnegölspor’u seven herkesle istişare etmeli ve bir an önce bu durumdan kurtulma adına adım atmalıyız. Yoksa ben bilirim, ben çözerim, hallederim moduna girersek, Allah muhafaza girdabın içinde buluruz kendimizi ki, buda bu camia için kimseye bir fayda sağlamaz.