Maç öncesi sorsalar belki 1 puan iyi sonuç diyenler daha  fazladır diye düşünüyorum Hekimoğlu karşısında. Fakat 24. dakikada sahada farkındalık yaratan bir oyuncusu atılan ve o dakikadan sonra forvet hattını orta saha üstünde tutup, maçın sonuna kadar savunma yapan bir takıma gol atamamak daha da üzücü.

İnegölspor rakibin 10 kişi kalmasıyla maçın tamamına yakınında topla daha fazla haşir neşir olan taraftı. Fakat bu topla oynama ve istek fazla bizi yanıltmasın. Elle tutulur, gözle görülür pozisyonda bulmadık.

Samet’in kafasından dışarı giden top İsmet Hakkı Şimşek'in değerlendiremediği pozisyon. Ama istek, arzu, baskı rakipten fazla kazanma isteği bizdeydi. Bu maça hangi pencereden bakarsanız öyle görürsünüz. Mesela rakip 10 kişi kaldıktan sonra topu bize bırakıp savunma anlayışını önce çıkartıp puan alma düşüncesine dayalı oyun oynadı da diyebiliriz.

İnegölspor sade ve sade topla sahada oda 1 ve 2 bölgede cirit artıda diyebiliriz. Göreceli ve yoruma açık bir maç oynadık diyebiliriz. Bana göre Selimcan oyuna daha erken girebilirdi. Emir kesinlikle dikine oyun anlayışı olan bir oyuncu, oyuna atılabilirdi. Genç ve dinamiklik adına bize katkı sağlardı görüşündeyim. Orta sahada kaliteli isimler var ve bunların böyle kapanan takımlara karşı ekstra yeteneklerini çıkartmaları şart. Yoksa biz geçen yıl bu takımın 2 kat ekstra takım olan Hekimoğlu’nu daha kötü bir kadroyla sahayı dar ettik. Kısaca bana göre iyi bir kadromuz var ama oynanan 2 maçta saysan 4 pozisyon yok. Bunlara çare bulmak şart. Rakibin de kontradan çıkıp 3-4 pozisyon bulması da cabası.

Bana göre alacağınız maçta 1 puan alarak avantajı kaçıran taraf olduk ve yine iç sahada oynayacağımız Etimesgut maçının önemi bu sonuçla bir kat daha artmış oldu. İyi ve kaliteli bir oyuncu grubu olduğunu görüyor ve söylüyoruz. Fakat bunun inandırıcı ve puan tablosuna dönmesi için Pazar günüyle beraber galibiyet serisinin de başlaması gerek diye düşünüyorum…