İnsanlara, hayvanlara, ağaçlara, doğaya, çevreye zarar veren, su israfı yapanlara karşı yapmış olduğum mücadeleyi gönüllü olarak ve Allah rızası için yapıyorum. Ölünceye kadarda da devam edeceğim.

Yazıma başlarken gözümün önünde gerçekleşen bir olayı sizlerle paylaşmak istiyorum; Mahmut Esatbey Caddesinde bisikletimle yol alırken sol tarafımdan son model lüks bir araç geçti. Az ileride yanlış yere geldiğini fark edince manevra yapıp geri dönmek zorunda kaldı. Bende durmak zorunda kaldım. O esnada aracın arka kapısı açıldı. Dışarıya bir elin uzandığını fark ettim. Hiç beklemediğim bir anda bayan caddenin ortasına iki tane çocuk bezi atıp oradan uzaklaştı. Ben ise şaşkın şekilde bakakaldım. Bu olayı belgeleyemediğim için kenedime çok kızgınım. Böyle insanlarla aynı dünyada yasadığım için de çok üzgünüm.

Asıl konuma gelmek istiyorum; vatandaşlarımızın bir çoğu suyu, market veya bakkallardan ücretli almaktansa köylerden, mesire yerlerinden su ihtiyaçlarını karşılıyorlar. Gelin görün ki her yeri kirletmeye devam ediyoruz. İki veya üç gün önce her zaman gitmiş olduğum ilçemizin Tuzla mahallesi yolu üzerinde bulunan Gülbahçe mahallesinde mevkii mesire alanı yanında bulunan çeşmenin görevliler tarafından iptal edilmiş olduğunu öğrendim. İnceleme yapmak için olay yerine gittiğimde gerçekten çeşme iptal olmuş. Bende çeşme başında biraz olsun dinlenmek ve ciğerlerimi temiz hava çekmek için durdum. O esnada su doldurmak için birçok araç geldi ve gitti bunlar yaşanırken aklıma şunlar geldi. Bir yerde çeşmeyi kapatmaları iyi oldu diyorum. Sebebine gelince çeşme etrafında her yer çöp, pet şişe, poşet, çocuk bezine varıncaya kadar pislik dolu. Bazı zaman gelene geçene soruyorum; bu çöpleri kimler atıyor ve tabi ki hiç kimse kabul etmiyor. Herhalde bu çöpleri uzaylılar atıyor. Bir zaman sonra bende nasıl olsa çeşmeye bundan sonra gelen olmaz deyip çevreyi temizliğe başladım. Bir gün kadar uğraş verip çevreyi temizleyip geri dönüşüm poşetlerini çeşme başına çıkardım. Zabıtayı arayarak adres verip geri dönüşümün alınması için ricada bulundum . Her şey insanlık için. Maskenizi takmaya unutmayın, sağlıcakla kalın…