Türkiye Oryantiring Federasyonu’nun 2020-2021 sezonu faaliyet programında yer alan ve 01-02 Temmuz 2021 tarihleri arasında Çankırı/Eldivan’da gerçekleştirilen 14 Yaş Altı Türkiye Oryantiring Şampiyonası’na katılan Altın Nesilli öğrenciler Türkiye şampiyonu oldu. Düzenlenen şampiyonada hem takım olarak hem de ferdi alanda başarı gösteren öğrenciler madalya ve kupalarını alarak şampiyonayı tamamladı.

Çankırı’da düzenlenen ve iki gün süren 14 Yaş Altı Türkiye Oryantiring Şampiyonası’na İnegöl Belediyespor kapsamında katılan Altın Nesilli öğrenciler, pek çok alanda başarı elde etti. Buna göre:

Ferdi değerlendirmede 1. günde Nurbanu Bayraktar 10 Yaş Kızlarda Türkiye 1.si, Y.Hamza Başyiğit 10 Yaş Erkeklerde Türkiye 2.si; 2. günde Eren Haman 10 Yaş Erkeklerde Türkiye 1.si, Nurbanu Bayraktar 10 Yaş Kızlarda Türkiye 3.sü olarak şampiyonayı tamamladı. Bununla birlikte erkekler 10 yaş kategorisinde Ali Efe Acar, Eren Haman, Y. Hamza Başyiğit; kızlar 10 yaş kategorisinde Nurbanu Bayraktar ve Selin Tutum takım olarak Türkiye şampiyonu olmuştur.

Öğrencilerini elde ettikleri başarılar için tebrik eden Altın Nesil İlkokulu/Ortaokulu Müdürü Serdar Acar şöyle dedi: “Hem akademik hem de sosyal alandaki gelişimlerini desteklediğimiz öğrencilerimizin elde ettikleri başarılar, hepimizi gururlandırıyor. Oryantiring sporunda da adını sık sık duyuran öğrencilerimiz, son olarak bu hafta İnegöl’e Türkiye şampiyonu olarak döndüler. Şampiyonaya katılan tüm sporcuları bu büyük başarılarından dolayı Altın Nesil Okulları olarak tebrik ediyor ve başarılarının artarak devam etmesini diliyoruz. Öğrencilerimizin bu başarıyı elde etmesi yolunda çaba gösteren tüm eğitmenlerimize ve özveri ile onları destekleyen ailelerine de teşekkür ediyoruz.”

Editör: TE Bilişim