Geçtiğimiz sezon büyük umutlarla başlayıp kabus dolu bir sezon geçiren temsilcimiz İnegölspor, bu sezon geçtiğimiz sezondan ders alarak bu sefer yoğurdu üfleyerek yemeğe karar verdi. Yeni sezonda aynı stresleri ve hayal kırıklıklarını yaşamamak için yeni sezonun transferlerini Teknik direktörümüzün verdiği raporlar ve önerileri doğrultusunda yüzde yüz oranında hocamızın istediği doğrultuda yapmayı başardı. Transfer listesi hazır olunca nokta atışlar daha kolay oldu. Transferler genelde 3 2.lig temsilcisinden nokta atışlarla yapıldığı için yeni alınan ve yaş ortalaması  standartların üzerinde olan oyuncularımızın uyum sorunu olmayacağı kanaatindeyim. Umarız öyle olur. Teknik heyetimiz daha önceleri çalıştığı ve önemli başarılara imza attığı bu oyuncularla başarıyı yakalayacağına inanıyor. Teknik direktörümüzün geçtiğimiz günlerde  gelecek sezon ile ilgili verdiği demeçte yönetimin istediği tüm oyuncuları aldığını bu durumda başarılı olacaklarını geçtiğimiz sezonu unutturacaklarını hedefin ilk 5 in içinde olmak olduğunu söyledi. Bu kadar sil baştan ve nokta atış transferlerin yapıldığı bir takımın ilk 5 değil hedefi ŞAMPİYONLUK olmalı. Beklenti bu yönde. Hele hele maçlar seyircili oynanırsa bence hedef şampiyonluk olmalı. Çünkü İnegöl sporun 2.ci gücü tribün desteğidir. Tüm takım kaleci hariç sil baştan yapıldı. Bende aynı görüşteydim. Geçtiğimiz sezon İnegölspor tarihinin en kötü transferlerinin yapıldığı yıllardan biri oldu. Takımımızın tamamı sezon boyunca SOS verdi. Çok zor kümede kaldık. Son maçlarımızın fikstürü  çok büyük şanstı. Rakiplerimiz sıkıntılı  değildi. Buna rağmen çok zorlandık. Adeta ecel terleri dökerek kümede kaldık. Bu nedenle  bu kadar başarısızlığa rağmen hiç fire vermeyen yönetim bu yıl geçtiğimiz sezonun kötü hatıralarını silmek ve İnegölspor camiamızın hayali olan 1.ligi yakalamak istiyor. Bu nedenle sil baştan ve nokta atışlarla yepyeni bir kadro kurdu. Tekrar söylüyorum bu kadro uyum sağlarsa hedef şampiyonluk olur.

Birkaç  gün önce gruplar  dün de fikstürler belli oldu. İnegölspor geçtiğimiz hafta kendi tesislerinde top başı yaparak çalışmalara başladı. 4 Ağustos’ta başlayacak Afyon kampı öncesi ısınma çalışmaları başladı. 2-3 gündür seyrettiğim çalışmalarda tecrübeli oyunculardan oluşan kadromuz istekli ve sıkı çalışıyor. Yönetim ve teknik heyet bu hazırlık dönemi hazırlık maçlarının bağlantılarını yapıyordur. Bu sezon hazırlık maçlarımızın son bölümleri ciddi takımlarla olmalı. İdeal kadronun bu ciddi maçlarda oluşturulması doğru olur. Mevcut kadromuza baktığımızda 14 tane yeni transfer var. Bunların yaş ortalaması bir hayli fazla. Ancak şampiyonluğa giderken bu durum normaldir. Zirve yolunda tecrübe her zaman öne çıkar. Bu kadroda geçtiğimiz sezon çok fazlasıyla şans bulan Selimcan ve Emir gibi gençler tutuldu. Bu gençlerimiz takımdaki abilerinden çok şey kaparak tecrübelerini arttıracaklar. Bu kadroyu da zorlayacaklar. Kadroda tutulan bu gençlerimizin bu zirve yolundaki takımımıza büyük bir enerji katacaklarına inanıyoruz. Takımda müdafaa, orta saha ve forvet tamamen yenilendi. Sadece Kaleci Gökhan kaldı. Kaleci takımın yarısıdır. Gökhan kardeşimiz bunun bilincindedir. Gerçekten kaleci takımın yarısıdır.

Sonuç olarak YAĞ-ŞEKER-UN var. Teknik heyetimize 1.lig helvasını yapmak düşüyor. Bunun için tribünler arkanızda, yönetim tam kadro arkanızda, kısaca tüm camia arkanızda. 1.lig  rüyamız  bu sezon gerçek olsun. Fikstüre baktığımızda ilk 5 maçta Ankara’da Ankaraspor’un konuğu olarak başlayacak ve ardından evinde Hekimoğlu dışarıda, Etimesgut içeride, Niğde ve dışarıda Adıyaman’la başlayacak. Görüldüğü gibi ilk 5 maç fikstürü çok olumlu. Bu 5 maçı başarıyla geçerse, zirvenin en büyük adaylarından birisi olur. Bu 2 Ankara takımını kolay geçmesi lazım. Yakından tanıdığımız 2 takım. Umarız bu 2 maçı kayıpsız geçer. Bu yolda başarılı olmak için iyi başlamak gerekiyor. İlk maçlar oyuncuların yeni takımlarında ciddi görücüye çıktıkları maçlardır. Çok dikkatli ve ciddi hazırlanmak gerekiyor. Hazırlık maçlarında ideal 11’i Ahbap çavuş ilişkilerinden uzak doğru yapmak gerekiyor. Takımda adaleti sağlamak gerekiyor. Oyuncuların ismi görünüşü kariyeri değil o maça hazır oluş durumu ön planda olmalı. Bu takımı Hasan hocamız yaptı. Hocam lütfen bunu hiç unutmayın ve bu takımda kalıcı olacak şekilde başarılara imza atın. Camia sizden bunu bekliyor. Bu duygu ve düşüncelerle 2021-2022 Sezonu İnegölspor’umuza ve Türk futboluna hayırlı olsun. Yeni sezonun PANDEMİSİZ, kazasız, belasız güzel olsun. İnegölspor’umuzun yeni sezon başarılarını yazmak dileğiyle.