Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Burkay ile Bursa Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın koronavirüse yakalandıklarını duyurdular.

Twitter hesabından açıklama yapan Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Burkay, "Değerli dostlarım, yaptırdığım Covid-19 test sonucumun pozitif olduğunu öğrendim. Çok şükür sağlık durumum oldukça iyi. Tedbir amaçlı olarak 14 gün boyunca tedavimi ve çalışmalarımı evimden sürdüreceğim. Bu vesileyle maske, mesafe ve hijyenin önemini bir kez daha hatırlatarak, Rabbimden tüm hastalarımıza acil şifalar diliyorum." dedi.

Twitter hesabından açıklama yapan Bursa Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın ise, "Kıymetli hemşehrilerim, Halsizlik şikayeti ile yaptırdığım Covid-19 testim pozitif çıkmış olup, tedavi süreci doktorlarımızın gözetimi altında başlamıştır. Süreç boyunca telefonlarınıza dönüş yapamayacağımı üzülerek ifade ediyor, dualarınızı bekliyorum. Maske, mesafe ve temizlik kuralı hepimiz için hayati önem taşıyor. Lütfen ihmal etmeyip uygulayalım. Rabbim tüm hastalarımıza şifa versin inşallah." dedi.

Editör: TE Bilişim