İnegöl Belediyesi, dün gece başlayan kar yağışı nedeniyle kırsal bölgelere anında müdahale ederek 18 mahallede kapanan yolları açtı.
İlçe halkının heyecanla beklediği kar yağışı dün akşam saatlerinde merkezde ve kırsal bölgelerde başladı. Özellikle yüksek kesimlerde etkisi oldukça yüksek olan kar yağışı, ulaşımı da etkiledi. İnegöl Belediyesi ekipleri, karla mücadele çalışmalarına vakit kaybetmeden başlayarak Perşembe gecesinden itibaren 18 mahallenin kardan kapanan yolunu açtı.
Fen İşleri Müdürlüğünden konuya ilişkin yapılan açıklamada, Perşembe gecesi başlayan kar yağışında gece Boğazova bölgesine greyder ile gerekli müdahalelerin yapıldığı ifade edildi. Cuma günü gündüz ise ekiplerin 4 bölge 18 mahallede çalışmalarını sürdürdüğü kaydedildi. Ekipler gün boyu; Karakadı, Kestanealan, İclaliye, Eskiköy, Soğukdere, Gazelli, Güzelyurt, Hamitabat, Karahasanlar, Sülüklügöl, Babaoğlu, Tekkeköy, Boğazova, Lütfiye ve Çayyaka mahallelerinde yolda biriken karların temizlenmesi ve don olmasına karşı tuzlama çalışması gerçekleştirdi. Çalışmalar aralıksız sürüyor.

Editör: TE Bilişim