25-30 Ocak 2022 tarihleri arasında ilk defa hem İstanbul Fuar Merkezi hem TÜYAP Fuar Merkezinde gerçekleşecek olan Avrupa’nın en büyük mobilya fuarı olan İstanbul Mobilya Fuarına (İMOB) İnegöl firmalarının katılımı damga vuruyor. 286 firma ile 35 bin metrekareye yakın bir alana sahip olan İnegöllü firmalar hem ürünleri hem stant dekorasyonlarıyla fuarın gözdesi olacaklar. 
İnegöllü mobilyacılar 25 Ocak’ta açılacak İstanbul Mobilya Fuarı'na damga vurmaya hazırlanıyor. 6 gün süresince binden fazla markanın koleksiyonlarının sergileneceği fuarda binlerce ziyaretçinin gelmesi hedefleniyor.
İnegöl Mobilya Sanayicileri Derneği (İMOS) Başkanı Osman Aybil, ev mobilyası, koltuk, yatak- yemek odası, sandalye ve aksesuar üreticisi İnegöllü 286 firmanın 25-30 Ocak tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi ve TÜYAP Fuar Merkezinde düzenlenecek İstanbul Mobilya Fuarı'nda (İMOB) gövde gösterisine hazırlandığını söyledi.
İNEGÖL AÇISINDAN BEREKETLİ GEÇECEK
Konu ile alakalı bir açıklama yapan İnegöl Mobilya Sanayicileri Derneği (İMOS) Başkanı Osman Aybil, "Federasyonumuzun organizasyonu ile bu sene iki fuar alanında birden düzenlediğimiz İstanbul Mobilya Fuarı inşallah hem İnegöl açısından hem de sektörümüz açısından çok bereketli geçecek. Bu sene Avrupa'nın en büyük mobilya fuarı konumuna gelen fuarımızla birlikte inşallah pandemi döneminin sıkıntılarını ardımızda bırakacağız. İnegöl olarak her yıl olduğu gibi bu yılda ağırlığımızı hissettiriyoruz. 286 firma ve 35 bin metrekareye yakın stant alanımızla İnegöl mobilyasının tüm segmentlerini sektör profesyonellerine arz edeceğiz” dedi.

Editör: TE Bilişim