3 gün önce kızı ile tartışan baba Ramazan Öztürk, evden ayrılan kızı ve eşini her yerde arıyor.
47 yaşındaki Ramazan Öztürk geçtiğimiz pazartesi günü pandemi yasakları nedeniyle 17 yaşındaki kızı ile tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine baba Ramazan Öztürk kızına tokat attı. Sabah işe giden Ramazan Öztürk akşam eve geldiğinde kızı ve eşi 44 yaşındaki Alev Nurcan Öztürk’ün evde olmadıklarını fark etti. Telefonla eşi ve kızına ulaşmak isteyen Ramazan Öztürk eşinin ve kızının telefonunun evde olduğunu fark etti.
Ramazan Öztürk durumu emniyet ekiplerine bildirirken, ilçe halkından kızının ve eşinin bulunması konusunda yardım bekliyor.
LÜTFEN EVE DÖNÜN
Eşinin ve kızının eve dönmesini isteyen baba Ramazan Öztürk “Evet benim kızım ile bir takım sıkıntılar oldu ama asla benim size karşı bir saygısızlığım yok. Benim sizin eve dönmenizi evimde olmanızı ve sizi çok sevdiğimi söylemek istiyorum. Nerede olduğunuzu bilmiyorum hayati tehlikenizden şüphem var  her yerde sizi arıyorum lütfen eve dönün.”
KIZIMDAN ÖZÜR DİLİYORUM
Pişman olduğunu ve kızından özür dilediğini belirten Öztürk “Eşim sadece babasını aramış baba biz iyiyiz merak etmeyin demiş babası da neredesiniz diye sormuş söylemem demiş ben bir baba olarak hata yaptım kızıma tokat attım kızımdan da özür diliyorum. “

BİR TOKAT ATTIM ODA BANA YETTİ
Kızına hayatında ilk kez tokat attığını söyleyen acılı baba Ramazan Öztürk “Daha önce böyle bir tartışmamız olmadı. Kızım 17 yaşına geldi ilk kez tokat attım oda bana yetti zaten.”
GÖRENLER BANA ULAŞSIN
Öte yandan ilçe halkından yardım isteyen Ramazan Öztürk kızımı yada eşimi gören olursa lütfen bana 0555 880 35 16 nolu telefondan ulaşsın.

Editör: TE Bilişim