8 küçükbaş kurbanlığı hafif ticari araca koyup çaldı 
 Cerrah mahallesinde yaşayan Bülent Güner'den 8 tane küçükbaş kurbanlık hayvanı hafif ticari araca yükleyen şahıs, kaçarak kayıplara karıştı.
Olay İnegöl'ün kırsal Cerrah mahallesine hafif ticari araç ile gelen 1 şahıs, Bülent Güner'e ait 8 küçükbaş hayvanı yurt için satın almak istedi. Bülent Güner'in babası Ahmet Güner ile 12 Bin TL'ye anlaştığı 8 küçükbaş hayvanı hafif ticari araç içerisine yerleştirdi. Ücreti yurtta vereceklerini söyleyen dolandırıcı şahıs, Ahmet Güner'i de araca alarak İnegöl merkeze gitmek üzere yola çıktı. Bir sokakta aracı durduran dolandırıcı, yanında oturan Ahmet Güner'e "Arka kapı açık kalmış, kapat amca" diyerek araçtan indirdi. O sırada dolandırıcı, gaza basarak hızla kaçtı. Dolandırıldığını fark eden Ahmet Güner, durumu oğlu Bülent'e bildirdi. Küçükbaş hayvanların sahibi Bülent Güner, Jandarma komutanlığı ekiplerine bildirdi. Şüphelinin 16 MA 4294 ve 16PF406 plakaları da çalıp aracına taktıktan sonra hırsızlık olaylarına karıştığı güvenlik kameralarından tespit edildi. 
Jandarma komutanlığı ekipleri mahalledeki güvenlik kameralarına yansıyan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattılar.
Olayı anlatan Küçükbaş hayvanların sahibi Bülent Güner, "Sabah bu dolandırıcı geliyor. Kuran kursuna kurbanlık hayvan alacağını söylüyor. Babamla anlaşıyorlar. Hayvanları araca yüklüyor. Ödemeyi kuran kursunda ödeyeceğini söylüyor. Babamla yola çıkıyorlar. Çevre yolunda duruyor. Babama, kapıyı açmasını, hayvanları buraya indireceğini söylüyor. Babam araçtan inince, şüpheli gaza basıp kaçıyor." dedi.

Editör: TE Bilişim