Dün saat 16.00 sular

Dün saat 16.00 sularında Ahmet Türkel Çevre Yolunda meydana gelen tek taraflı trafik kazasında, orta refüjdeki aydınlatma direğine çarpan özel otomobil, aydınlatma direğini devirdi.

Ahmet Türkel Çevre Yolunda İtfaiye merkez binası istikametinden gelip, Deydinler köprüsü istikametine gitmekte olan sürücü Ferdi Öztürk’ün  yönetimindeki 16 PR 944 Plakalı özel otomobil,  Nene Hatun Kız Meslek Lisesi mevkiinde, direksiyon hakimiyetinin  kaybedilmesi sonucunda  orta refüje çıkıp,  çarptığı aydınlatma direğini yerinden sökerek, direkle birlikte bir müddet sürüklendi.

Olayda, önemli ölçüde maddi hasar meydana gelen özel otomobilin sürücüsü Ferdi Öztürk şans eseri  herhangi bir yara almazken, devrilen aydınlatma direği, çevre yolunun bir şeridinin  önemli kısmının ulaşıma kapanmasına neden oldu.

Belediye Zabıta ve Trafik ekipleri ile Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme ekipleri, kaza mevkiinde ikinci bir kazanın meydana gelmemesi için gerekli güvenlik önlemleri alırken, olayla ilgili tahkikatın sürdüğü belirtildi.

 

Editör: TE Bilişim