İnegöl Belediyesi’nde hizmet içi eğitimler kapsamında 5 günlük süre zarfında tüm yönetici ve personelin katılacağı “Kurumsal Aidiyet” konulu eğitimler başladı. İlk eğitim Başkan Yardımcıları ve Daire Müdürlerine verildi.

Tüm vatandaşlara dokunabilmek adına hizmet seferberliğini sürdürürken bir yandan da gelişen şartlara ayak uydurabilecek bir ekip olma yolunda emin adımlarla ilerleyen İnegöl Belediyesi, hizmet içi eğitimlerle personelin gelişimini sağlıyor. Bu kapsamda İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’nün koordinasyonu, Türkiye Belediyeler Birliği tarafından görevlendirilen Öğretim Üyesi Doç. Dr. Gülgün Karahalil’in katılımıyla “Kurumsal Aidiyet” konulu hizmet içi eğitim programının startı verildi.

Kurumsal Aidiyet konu başlığında 5 gün boyunca 10 seans olarak Sani Konukoğlu Konferans Salonunda yapılacak. Bu sabah Başkan Yardımcıları ve Daire Müdürleri düzeyinde yapılan ilk eğitimle startı verilen hizmet içi eğitim programına, her gün sabah ve öğleden sonra olmak üzere 2 seans olarak devam edilecek. Cuma günü son bulacak eğitimlerden toplam 728 kişi faydalanacak.

Bu sabah başlayan eğitimlerin açılışına Belediye Başkanı Alper Taban da katıldı. Eğitimin bir bölümünü dinleyen Taban, tüm personele görevlerinde başarılar diledi.

Editör: TE Bilişim