Ev bulamayan kiracısının elektriğini ve suyunu kesti
Kemalpaşa Mahallesi’nde ev bulamayan bir kiracının, ev sahibi evin elektriğini ve suyunu kesti. Aile bu soğuk havada dışarda kalmamak için ev arıyor.
İHH ekipleri yardım ihtiyaçlarını karşılamak için Kemalpaşa Mahallesi’nde kalan ve bir kadın 6 yetim çocuklu ailenin evini ziyaret etti.
Eve gittiklerin evde elektriğin ve suyun olmadığını fark eden ekipler Menel Hişva’ya nedenini sordular. Menel Hişva ev sahibinin kendilerini evden çıkartmak istediğini kendilerinin de 2 aydır ev aradığını bu yüzden evden çıkamadıklarını söyledi. Evden çıkamadıkları için ev sahibinin elektrik ve suyu kestiğini belirten Hişva su ihtiyaçlarını komşularından sağladıklarını ama elektrik ihtiyaçlarını karşılayamadıklarını belirtti.
Kış günü ev bulmanın zor olduğunu belirten çaresiz kadın 6 çocuğum ile birlikte ortada kaldım. Biz sadece kiralık ev arıyoruz başka bir ihtiyacımız yok çok şükür dedi.
Evin erzak ihtiyaçlarını karşıladıklarını belirten İHH ekipleri, bu ailenin ev ihtiyacı var bu konuda yardımcı olacak insanların, İHH İnegöl Derneği ile irtibata geçmesini istedi.

Editör: TE Bilişim