İnegöl'de  34 gündür kayıp olan ve Kestel'de otomobilinin bagajında ölü bulunan Sinan Sönmez (32) cinayetiyle ilgili gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen 5 şahıstan Nariman S. , tutuklanarak cezaevine gönderildi. Diğer şahıslar serbest bırakıldı.
Kestel ilçesi Vani Mehmet Mahallesi'nde yaşayan mahalle sakinleri, geçtiğimiz Pazar günü saat 20.30 sıralarında, Buluş Caddesi üzerinde uzun süredir park halinde olan plakasız otomobilden gelen kötü kokular üzerine polise haber verdi. Polis ekipleri, kötü kokunun otomobilin bagajından geldiğini tespit etti. Savcılıktan alınan izin sonrası çilingir yardımıyla açılan bagajdan çürümüş erkek cesedi çıktı. Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri, cesedin, İnegöl ilçesinde 30 Mart'tan beri kayıp olan Sinan Sönmez'e ait olduğunu tespit etti. Otomobilin de Sönmez'e ait olduğu ve plakalarının söküldüğü tespit edildi.  Sönmez'in cansız bedeni, olay yerindeki incelemenin ardından kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Bursa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
180 GÜVENLİK KAMERASI İNCELENDİ
Şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatan Cinayet Büro Amirliği ekipleri, otomobilin bırakıldığı adres ve çevresinde yaklaşık 180 güvenlik kamerasını inceleyerek şüphelinin Rus uyruklu Nariman S. olduğunu tespit etti. Yapılan teknik ve fiziki takibin ardından ikamet adresi belirlenen Nariman S. ve cinayeti işlerken kendisine yardım ettiği değerlendirilen L.A., S.D., A.D. ve İ.Ç., polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.
CİNAYETİ İTİRAF ETTİ
Emniyetteki sorgusunda işlediği cinayeyeti  itiraf eden Nariman S., "İkizimde L.A isimli kızı seviyorduk.  Daha önce kızla o çıkıyordu, şimdi ise ben çıkıyordum. Olay günü beraber alkol alıyorduk. Aramızda  bu konuda tartışma çıktı. Büyüyen tartışma kavgaya dönüşünce onu boğarak öldürdüm. Cesedini arabasının bagajına koydum. Burada dikkat çekmesin diye ablasının evinin önüne koydum. Orada çabuk fark edilir diye düşünerek aracı oradan aldım. Önce plakasını değiştirdim. Sonra götürüp Kestel'e bıraktım. Olay yerinden ayrılırken de aracın plakalarını söktüm. Pişmanım" dedi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan 5 şüpheli, adliyeye sevk edildi.

Editör: TE Bilişim