İnegöl’de yaşayan Down Sendromlu Merve Yüzer(19)’in hayali gerçek oldu. Gelinlik giyme hayali olan Merve, bu isteğini eğitim aldığı Üçel Özel Rehabilitasyon Merkezinde görevli öğretmenlerine iletti. Okul yönetimi de Merve’ye bir sürpriz hazırlayıp, hayalini gerçekleştirdiler. Kızını beyaz gelinlik içinde gören anne Melahat Yüzer ise mutluluk gözyaşları döktü.

Üçel Özel Rehabilitasyon Merkezinde eğitim gören 19 yaşındaki Down Sendromlu Merve, ailesine ve okuldaki öğretmenlerine gelinlik giyme hayalinden bahsetti. Okul yönetimi de hemen harekete geçtiler. Merve için okul bahçesinde düğün töreni düzenlendi.

Evinden alınan Merve, önce kuaföre götürülerek gelin saçı yaptırdı. Beyaz gelinliğini giyen Merve, gelin aracına alındı ve gelin alıcı düzenlendi. Şehirde tur atan konvoy, daha sonra okula geldi. Okul bahçesinde davetliler tarafından alkışlarla karşılan Merve’nin mutluluğu gözlerinden okunuyordu.

ANNESİ GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Kızı Merve’yi beyaz gelinlik içinde gören annesi Melahat Yüzer, mutluluk gözyaşı döktü.

DOYASIYA EĞLENDİLER

Alkışlar içinde salona giren Merve, davetlilerle oyunlar oynayarak doyasıya eğlendi.

Duygularını dile getiren Down Sendromlu Merve Yüzer, “Çok Mutluyum. Baygınlık geçireceğim. Sizleri çok seviyorum” dedi.

Üçel Özel Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Şükran Erten, “Öğrencimizin gelinlik hayali vardı. Annesiyle görüşmüştük. Bizde onun bu hayaline ortak olup, destek olmak istedik. Her zaman yanındayız. Biz de çok mutluyuz.” Dedi.

Editör: TE Bilişim