İnegöllü Emlakçılar, İnegöl Emlak Müşavirleri Derneği (İNEMDER) ve Bursa Emlak Müşavirleri Odası (BEMO) ortaklığında hazırlanan birlik yemeğinde bir araya geldi.

İNEMDER ve BEMO ortaklığında düzenlenen birlik yemeğinden İnegöllü emlakçılar bir araya geldi. Yoğun katılımın gerçekleştiği programda pandemi kurallarına dikkat edilirken sektörle alakalı genel değerlendirmeler yapıldı.

ZOR GÜNLER ATLATIYORUZ

Program sonrasında açıklama yapan İnegöl Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Melih Uçaravcı, "Yaklaşık 1,5 yıldır devam eder pandemi sürecinin inşallah bu programla sonuna geliriz. Malum her sektör olduğu gibi bizde zor günler atlatıyoruz. Bu akşam burada dertlerin bittiği ve hep beraber eski günlere döndüğümüzü hayal ediyorum. Programa katılım sağlayan Oda başkanıma, komite başkanıma, meslektaşlarıma ve yerel basınımıza ayrı ayrı teşekkür ederim” dedi.

İNEGÖL BİZİM İÇİN ÖNEMLİ

Bursa Emlak Müşavirleri Odası Başkanı Erdal Çelebi ise “Öncelikle bu zorlu süreci biran önce atlatmak için hep beraber çaba sarf ediyoruz. Umarım yakında eski günlere döneceğiz. İnegöl bizim için çok önemli pandemi sürecinde Mart ayında yine İnegöl de bir programda siz değerli meslektaşlarımızla buluşmuştuk. İnşallah pandemi bitince de her günümüz böyle olacak” şeklinde konuştu.

ÇÖZÜM BULABİLMEK İÇİN ÇABA SARF EDİYORUZ

İTSO Emlak ve Müteahhitler Komitesi  Başkanı Bülent Tanrıkulu "Bu güzel akşamda eski günlerde de ki gibi bir arada olmak çok güzel. Meslektaşlarımızın her etkinliğine destek olmak sıkıntılarını çözüm bulabilmek için çok çaba sarf ediyoruz. İnşallah pandemi biran önce bitip bu birlik, beraberlik ortamımızın sonsuza kadar sürmesini temenni ediyorum. Bu akşam burada ki programı hazırlayan İNEMDER ve BEMO’ya, katılım sağlayan değerli üyelerimize çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim