İnegöl Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen, 'Erzurumlular Gecesi' bu yılda coşkulu bir şekilde gerçekleştirilecek. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ali Toprak, "Tüm İnegöl halkını geleneksel gecemize davet ediyoruz" dedi.

Geleneksek olarak düzenlenen Erzurumlular Gecesi'ne TRT Ses Sanatçısı Aysun Gültekin, Erzurum Fasıl Ekibi, Tulum Sanatçısı Cem Yazıcı, 'Teyo Emmi' ismiyle ünlenen Cumhur Seval, şiirleri ile dinleyenleri büyüleyen Murat Balkuş ve Bar Ekibi katılacak.

GEÇTİĞİMİZ YIL ALAN DOLMUŞTU

Uzun soluklu olacak olan geceye birçok vatandaşın akın edeceği öğrenilirken, 'Erzurumlular Gecesi' büyük bir coşku ile gerçekleştirilecek. Önceki yıllarda yapılan Erzurumlular Gecesi'ne binlerce vatandaş katılım göstermişti.

İNEGÖL'E DEĞER KATIYORUZ

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İnegöl Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ali Toprak, "Bildiğiniz gibi İnegöl Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Derneği olarak her yıl geleneksel olarak 'Erzurumlular Gecesi' programı düzenliyoruz. Düzenlediğimiz programlarda özellikle hemşerilerimiz güzel anlar yaşıyor. Programımıza İnegöl'deki birçok vatandaşımız katılım gösteriyor. Geçtiğimiz yıllarda yaptığımız programlarda alan yetmemesi nedeni ile birçok kardeşimiz alana girememişti. Alandan kendisine yer bulan birçok vatandaş da programı ayakta takip etmişti. Erzurumlular Derneği olarak İnegöl'e değer katan derneklerden biriyiz. Bu bağlamda İnegöl'deki her vatandaş bizim için değerlidir sloganı ile yürüyerek, programlarımızı icra ediyoruz" dedi.

GÜZEL ANLAR YAŞANACAK

Konuşmalarını sürdüren Toprak, "Gecemiz yine rengarenk olacak. TRT Ses Sanatçısı Aysun Gültekin, Erzurum Fasıl Ekibi, Tulum Sanatçısı Cem Yazıcı, 'Teyo Emmi' ismiyle ünlenen Cumhur Seval, şiirleri ile dinleyenleri büyüleyen Murat Balkuş ve Bar Ekibi programımıza katılarak, gecemize katılan vatandaşlarımıza unutulmaz bir gece yaşatacaklarına inanıyorum ve tüm İnegöl halkını geleneksel gecemize davet ediyoruz" şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim