İnegöl de, yürürken, internet kafenin önünde asılı Türk bayrağını 3 kere öperek alnına koyan kadının güvenlik kamerasına yansıyan bu görüntüleri, izleyenlere duygu dolu anlar yaşattı. Aynı kafenin önünde asılı Türk bayrağı, bir yıl içerisinde iki farklı kadın tarafından öpülerek alına konuldu.

BAYRAK SEVGİSİ

Cadde üzerinde yürüyen kadın, internet kafenin önünde asılı Türk bayrağını görünce, o tarafa doğru yöneldi. Türk bayrağını 3 kere öperek alnına koyan kadını gören gençler, şaşırdı. Öptükten sonra yoluna devam eden kadının bayrak sevgisi, kamera kayıtlarını izleyenleri duygulandırdı. İlçe halkı bayrağı öpüp alnına koyan kadını merak ediyor.

GÜVENLİK KAMERALARINA BAKINCA GURURLANDIM

Olayı gören kafenin sahibi Fırat Yurdakul, "1 yılda iki kez bu anı yaşıyoruz. Ben içerde oturuyordum. Bir genç gelip teyzenin birinin bayrağı öptüğünü söyledi. Güvenlik kameralarına bakınca gururlandım, tüylerim diken diken oldu. Gerçekten gurur verici bir tablo. Kelimeler kifayetsiz kaldı. Allah teyzelerimizden razı olsun. Bir kez daha bize vatan, bayrak sevgiyi aşılamış oluyorlar. Eli öpülesi insanlar.

İnternet kafeye gelerek o anı gören müşteri Yiğit Yavuz ise, “Bakkaldan geliyorum. Teyzeyi gördüm. Teyzenin bayrağı öpüp, alnına koyduğunu gördüm. Şaşırdım. Duygulandım.” Dedi.

Editör: TE Bilişim