Geçtiğimiz ay yapılan kongre ile görevi Ayhan Salman’dan devralan AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, ilk kez İnegöl’ü ziyaret etti. İlçe teşkilatıyla bir araya gelen Başkan Gürkan, 2023 seçimleri için İnegöl hedeflerini açıkladı.
Kongrenin ardından ilçeleri tek tek gezerek teşkilat üyeleriyle bir araya gelen AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, teşkilat üyelerinin öneri ve isteklerini öğrenirken, 2023 seçimleri için hedefler belirliyor. Dün İnegöl’e gelen Gürkan, teşkilat üyeleriyle bir araya gelmeden önce eski parti yöneticileriyle tek tek görüştü. AK Parti eski Bursa Milletvekili Sedat Kızılcıklı, AK Parti Bursa eski Başkanı Ayhan Salman, eski İlçe Başkanları Bülent Temelli ve Mustafa Ersan'ı ziyaret eden Gürkan, İnegöl özelinde istişarelerde bulundu.
Ziyaretlerin ardından akşam Kent Müzesi toplantı salonunda teşkilat üyeleriyle bir araya gelen Gürkan, İnegöl’e ayrı bir sempati duyduğunu belirterek, “Uyum içerisinde çalışıyorsunuz. Birlik ve beraberliğiniz bizleri oldukça memnun etti. Bu birlik ve beraberlikle 2023 yılında yapılacak olan seçimlerde partimize güç katacağınızdan eminim. Bu minvalde teşkilat olarak seçimlerde oy oranını arttıracağınızdan da eminim. Her seçimde de oy oranını arttırdınız. 2023 yılında yapılacak olan seçimlerde de oy oranını arttırmanızı sizlerde istiyoruz. Çıtayı her zaman yüksekte tutun. Bunu sizin başaracağınızdan kuşkumuz yok. İnegöl Teşkilatımız Mustafa Durmuş başkanımıza emanet” dedi.

Editör: TE Bilişim