İnegöl’ün tekstil devi Küçükçalık A.Ş tarafından temin edilen kumaşlar, Halk Eğitim Merkezinde sağlık çalışanlarına verilmek üzere dikilerek önlüklere dönüştürüldü. İnegöl Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Hayrettin Göçmen, övgü dolu sözlerle hastaneye kazandırılan ürünler için teşekkür etti.

Milli Eğitim Müdürlüğü, Halk Eğitim Merkezi aracılığı ile cefakar sağlık çalışanlarına büyük bir jest yaptı. Küçükçalık A.Ş’den kumaş desteği alınarak başlatılan çalışmada, İnegöl Devlet Hastanesi’ne kazandırılmak üzere yüzlerce yeşil önlük dikildi.
Milli Eğitim Müdürü Ali Doğru ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ömer Göktürk, İnegöl Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Hayrettin Göçmen’i, önlük dikimi yapılan merkeze davette bulundu.
Yapılan çalışmaları yerinde gören Başhekim Hayrettin Göçmen, Milli Eğitim camiasına övgü dolu sözler sarf etti.
GÜZEL ŞEYLER OLUYOR
Başhekim Dr. Göçmen, “Devletimiz çok büyük, ama her şeyi de devletten beklememek gerek. Hele ki İnegöl gibi Sosyal Kent'te. Pandemi Savaşının kahramanları olan "KuvayiSıhhiye" sağlık çalışanlarının bu süreçte ihtiyacı olan önlükleri muazzam bir iş birliği ile aile içerisinde karşılandı. İnegöl Küçükçalık Firmamızın bilabedel temin ettiği kumaşlar, pandeminin karanlık günleri başta olmak üzere her daim yanımızda hissettiğimiz Halk Eğitim Merkezimizin çok değerli dikiş hocalarının vefakar ve becerikli ellerinde önlüklere dönüştüler. İnegöl'ümüzün paylaşımcı ruhunu her zaman birlikte yaşadığımız İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ali Doğru, Halk Eğitim Merkezi Müdürümüz Ömer Göktürk, Milli Eğitim Şube Müdürümüz Halil İbrahim Zengin başta olmak üzere tüm hocalarımıza, “Yaşayan ve Yaşatan Hastane/ İnegöl Devlet Hastanesi” sağlık çalışanı arkadaşlarımız adına sonsuz şükranlarımızı sunuyorum” dedi.
 Milli Eğitim Müdürü Ali Doğru ise Sağlık çalışanlarının pandemi sürecinde büyük bir kahramanlık örneği sunduklarını belirterek, “Sizlerin azimli ve gayretli çalışmaları tarihe altın harflerle yazılacaktır. Sizler her zaman bizlerin yanında oldunuz, şimdi sizlerin yanında olma zamanı bizde. İşbirliği ile bu zorlu günleri beraber atlatacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim