İnegöl’ün başarılı reklam ve mimari ajanslarından Akılfikir Ltd. Şti., Türkiye’nin yanı sıra dünya ülkelerine danışmanlık hizmeti vererek adeta akıl fikir ihraç ediyor.

3 KITADA HİZMET VERİYOR!

Türkiye’nin yanı sıra Avrupa, Orta Doğu, Orta Asya ve Afrika ülkelerine kurumsal reklam ajansı ve mimari danışmanlık hizmeti veren Akılfikir Ltd. Şti, Almanya, İrak, Umman, Makedonya, Kazakistan, Rusya, Birleşik Arap Emirlikleri gibi ülkelere mobilya firmaları başta olmak üzere danışmanlık hizmeti veriyor.

Akılfikir Yönetim Kurulu Başkanı Kerim Bayraktar yaptığı açıklamada; İnegöl’ün mobilya mağazacılık konusunda dünyanın en önde gelen kentlerinden birisi ve İnegöl mobilyasının dünyada daha çok tanınır hale gelmesinin ardında tasarım, kalite, reklam ve teşhircilik var. Özellikle Mobiliyum AVM, yol üzeri mağazalar ve Ertuğrulgazi Caddesinde bulunan mobilya mağazaları her geçen gün kendilerini yenileyerek, gelen yerli ve yabancı misafirleri kendilerine hayran bırakıyor. Bu durum yurt dışında hizmet vermemizi kolaylaştırıyor” dedi.

DOĞRU REKLAM, DOĞRU TEŞHİRCİLİK!

Bayraktar, “Satılan ürünün tasarımı ve kalitesi kadar doğru teşhir edilmesi, doğru reklam yapılması çok önemli. Ne yazık ki yurtdışı ziyaretlerinde kötü tablolarla karşılaşıyoruz. Ülkelerinin en güçlü mobilya firmaları çok ciddi reklam harcamaları yapmalarına rağmen, teşhircilik konusunda çok zayıflar. İnegöl mobilyacısı, müşterilerinin mağazalarının ne durumda olduğunu hiç kontrol etmiyor ve umursamıyorlar. Aslında bu konuya önem verilmesi halinde daha çok ürün satılacak. Şehrin ve ülkenin ekonomisine daha çok katma değer sağlanacaktır. Küçük çapta olsa da, biz bunu yapmaya çalışıyoruz. Özellikle yurtdışı müşterilerimize doğru sunum ve doğru reklam konusunda danışmanlık hizmeti vererek, İnegöl mobilyasına hizmet etmeye, ülke ekonomisine katkıda bulunmaya çalışıyoruz diye konuştu.

Editör: TE Bilişim