İnegöl Zihinsel Engelliler Derneği (İZED) öncülüğünde bir hayırsever tarafından kanser tedavi nedeniyle yürüyemeyen bir kişiye akülü tekerlekli sandalye verildi.

İZED tarafından yapılan yardım çağrısına İnegöl’de faaliyet gösteren Belmonte Sofa firmasını sahibi Celalettin Kızılarslan destek verdi. Kanser tedavisi nedeniyle yürüyemeyen Nurettin Duyar’a Kızılarslan tarafından alınan akülü sandalye İZED yönetimi tarafından teslim edildi.

Konu hakkında açıklama yapan İZED Başkanı Halil Peynirci, “İnegöl’de yaşayan Nurettin Duyar amcamız kanser tedavi görüyor. Tedavi sürecinde yürüyemez duruma geldi. Bu nedenle ailesi bizlere müracaat etti. Bizler bir çağrıda bulunduk. Bu yardım çağrımıza gösteren Belmonte Sofa firmasını sahibi Celalettin Kızılarslan destek verdi. Bugünde Nurettin amcamıza sandalyesini teslim ettik. Bizlere yardımcı olan Celalettin Kızılarslan’a teşekkür ederiz” dedi.

DESTEK BEKLEYENLER VAR

Peynirci konuşmasını şöyle sürdürdü;

“Dernek olarak İnegöl’de ihtiyaç sahibi olan engelli vatandaşlarımız bizlere ulaşıyor. Bu konuda yine kanser hastası olan bir teyzemize akülü tekerlekli sandalye ihtiyacımız var. Bunun haricinde de yine engelli kardeşlerimize verilmek üzere 5 adet tekerlekli sandalyeye ihtiyacımız var. İnegöllü hayırseverleri desteğe davet ediyoruz.”

Editör: TE Bilişim