İnegölspor Başkanı Kani Ademoğlu ile yönetim kurulu üyeleri, ilçeye yeni atanan Başsavcı Emre Tunay’ı makamında ziyaret etti.
Ziyarette konuşan Başsavcı Emre Tunay, “Ziyaretiniz beni ziyadesiyle mutlu etti. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Uzun yıllar hentbol sporuyla ilgilendim hatta milli takımda da görev aldım. Yaşadığım sakatlık nedeniyle hentboldan uzaklaşmak durumunda kaldım. Ama zaman zaman halı saha maçlarına gidiyorum. Sporun içinden gelen birisi olarak görev yaptığım yerlerde fırsat buldukça futbol maçlarına gidiyordum. Dolayısıyla futbolu seviyorum. İnşallah fırsat bulduğum zamanlarda da İnegölspor’un maçına gelmeye çalışacağım. Ziyaretiniz için sizlere tekrar teşekkür ediyor, görevinizde başarılar diliyorum” dedi.
Kulüp Başkanı Kani Ademoğlu ise, “Öncelikle ilçemize hoş geldiniz. Görevinizde başarılar diliyoruz. Allah utandırmasın. İnegölspor yönetim kurulu olarak sezon başı göreve geldik. İlk önceliğimiz mali disiplindi. Çok şükür bunu başardık. Sportif anlamda da sıkıntı yaşasak ta kısa sürede bunu da başaracağımıza inancımız tam. Sizleri de her zaman yanımızda görmek isteriz. Desteğiniz bizlere güç katacaktır” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim