İYİ PARTİ GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI BELLİ OLDU

İYİ Parti Gençlik Kolları İnegöl İlçe Başkanı Muhammet Uğur Demir oldu.

Önceki dönem İyi Parti Gençlik Kolları Başkanı Kerem Turan’ın istifa etmesinin ardından 2 ay kadar boş kalan başkanlık koltuğuna Muhammet Uğur Demir getirildi.
Basın mensupları ile kahvaltılı toplantıda bir araya gelen, İyi Parti Bursa İl Başkanı Hasan Toktaş, İyi Pati İnegöl İlçe Başkanı İsmail Karaman yeni gençlik kolları başkanını kamuoyu ile paylaştı.
BÜYÜYEN BİR PARTİYİZ
Toplantıda ilk konuşmayı yapan İlçe Başkanı İsmail Karaman, şu ifadeleri kullandı;
“Bildiğiniz gibi İyi Parti Genç bir parti. Kuruluşumuz daha 4 yıl öncesine dayanıyor. Genç kardeşlerimiz ile birlikte gün geçtikçe daha büyüyen bir partimiz var. Ben yeni gençlik kolları başkanımıza ve ekibine başarılar diliyorum.”
DAHA ÖNCE SİYASİ GEÇMİŞİM YOK
Yeni Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Uğur Demir, ise şu şekilde konuştu;
“Bizim İyi Parti Gençlik Kolları misyonumuz genel itibari ile İnegöl’de yaşayan genç kardeşlerimizin problemlerine ve dertlerine çözüm oluşturmak. Çözüm olamadığım noktalarda gerekli mercilere ulaştırmaktır. Daha önce herhangi bir siyasi geçmişim yok. Siyasete atılmamın en büyük nedeni Türkiye’nin içinde bulunduğu bu karamsar vaziyet ile alakalıdır. Benim bu vaziyet karşısında çaba göstermemem, kendime vicdan azabı oldu. Dolayısıyla bir kurtarıcı beklemek yerine bizde genç arkadaşlarımızla birlikte sorun olarak gördüğümüz şeylere müdahale etmek istiyoruz. Beni bu göreve layık gören ilçe başkanımız ve yöneticilerimize çok teşekkür ediyorum.”
GENÇLER BU İŞE EL KOYMAK ZORUNDA
Son olarak konuşan İl Başkanı Hasan Toktaş, ise şu ifadeleri kullandı;
“Öncelikle yeni başkanımıza hayırlı uğurlu olsun diyorum. Kendisi konuşmasında çok önemli bir söz sarf etti. ‘Bir kurtarıcı beklemektense kurtarıcı ben olmalıyım’ bu söz çok değerli bir sözdür.  Memleketin meseleleri ile alakalı gençler bu işe el koymak zorunda. Gençlerin memleketi bu denli düşünüyor olmalarından büyük memnuniyet duyuyorum. Ben kendilerini tebrik ediyorum. Çıktıkları yolda başarılar diliyorum.”

Editör: TE Bilişim