Kakasspor 3. Kez Ordu'ya Emanet
İnegöl'ün Spor Toto Bölgesel Amatör Lig'deki tek temsilcisi Kafkasspor'da yapılan olağan genel kurulda başkanlığa yeniden Sebahattin Ordu seçildi. 
Kulüp Lokalinde yoğun bir katılımla gerçekleşen 22. Olağan kongreye İnegöl Beeldiye Başkanı Alper Taban ve siyasi partiler büyük ilgi gösterdi.  Şoforler ve Otomobilciler Odası Başkanı Bahattin Korkmaz'ın divan başkanlığını yaptığı kongrede denetim ve yönetim kurul raporları okunarak ibra edildi. dönemdir kulüpte başkanlık görevinde bulunan Sebahattin Ordu, pandemi sürecine rağmen başarılı bir çalışma dönemi geçirdiklerini söyledi. 
Kendilerine desteklerini esirgemeyen işadamlarına, yönetim kurulu üyeleri ile üyelere teşekkür eden Ordu, yeni dönemde hedeflerinin 3. Lig olduğunu vurgulayarak, "Her geçen yıl kadromuzu daha da güçlendiriyoruz.Pandemi döneminde özellikle İnegolspor Başkanımız Kani Ademoğlu bizimle sürekli istişarede bulunarak bize katkı sağlamaya  çalıştı .Kendisine minnettarız. Aramıza katılan yeni arkadaşlarımızla BAL liginde en iddialı takımlar arasında yer alacağız. İnegöl'ümüzü başarıyla temsil etmek istiyoruz. 700'e yakın lisanslı sporcumuzla Bursa bölgesinin en büyük spor camiaları arasındayız. Türk sporuna katkı sağlamaya devam edeceğiz " diye konuştu.
İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban ise sporda yapılan dayanışmanın önemine vurgu yaparak başladığı konuşmasında Kafkasspor'a BAL liginde başarılar diledi.
Yapılan konuşmaların ardından  yapılan seçimde Sebahattin Ordu başkanlığındaki yönetim kurulu yeniden başkan seçildi. 
Yeni yönetimde,  Bahadır Hatuncık, Burak Baykoz, Burak Yavuz, Bülent Burhan, Cengiz Soylu, Cengiz Ter, Çetin Yalanız,  Emre Şen, Fatih Nuri Kaya, İbrahim Özcan, İlyas Yavuz, İrfan Fışkınçiçek, Mustafa Furkan Soykan , Oğuzhan Yenier, Naci Kara, Olcay Karakaya, Òzkan Musaoğlu,  Salih Bayraktar, Sedat Yavuz, Selçuk Akyüz , Semih Yavuz, Suat Kazimler , Şenol Peker, Tamer Çalışkan,  Taner Özgül, Tanju Şimşek, Tezcan Özdemir , Uğur  Kamacı ve Yusuf Kander yer aldı.

Editör: TE Bilişim