İnegöl Belediyesi, Kemalpaşa Mahallesi Yeşilçayır Caddesi üzerinde bulunan 1340 m2’lik alanda 31 araçlık otopark ve çevre düzenlemesi çalışmasını sürdürüyor. Yapılan düzenlemeyle bölge modern bir görünüme kavuşacak.
Hızlı araç artışı nedeniyle parklanma sorununun sıkça yaşandığı şehrimizde otopark alanı oluşturma noktasında ciddi çaba harcayan İnegöl Belediyesi, Kemalpaşa Mahallesinde 1340 m22lik bir alanı düzenleyerek modern bir otoparka dönüştürmek üzere çalışmalara başladı.
Yeşilçayır Caddesi üzerinde bulunan alanda çalışmalar hummalı bir şekilde sürerken, Belediye Başkanı Alper Taban bugün beraberindeki heyetle birlikte alanda incelemelerde bulundu. İnceleme sırasında proje hakkında bilgiler de veren Başkan Taban, “Bugün Kemalpaşa Mahallemizde Yeşil Çayır Caddesi üzerinde yapılan otopark düzenlemesiyle ilgili çalışmayı incelemek üzere bir aradayız. Bildiğiniz gibi otopark çözümlerini çokça üretmeye çalışıyoruz. Takdir edersiniz ki şehrimiz de çok dinamik bir yapıya sahip bu noktada. Her geçen gün artan araç sayısıyla beraber otopark imkanlarımızı da beraberinde arttırma zorunluluğumuz var. Burada her bina oluşurken kaynağında otopark üretilemediği için geçmişte, dolayısıyla daha fazla otopark ihtiyacımızın olduğunu görüyoruz nüfus artışıyla beraber. Bundan dolayı mahallemizde her bulduğumuz noktayı otopark anlamında hayata geçirmek istiyoruz. Arkadaşlarımız da bu bölgede terkleri tamamlandıktan sonra 1340 m2’lik alan ortaya çıkardılar. Yapılan çalışmayla hem bu alan daha düzenli ve tertipli olacak hem de vatandaşlarımız güzel bir şekilde araçlarını park edebilecekler” dedi.
Bölgede yapılan çalışmayla toplamda 31 araçlık otopark oluşturulduğunu da kaydeden Taban, “Beraberinde arkadaşlarımız ağaç ekimlerini de gerçekleştirerek burada sadece sert zemin uygulaması ve otoparktan ziyade ağaç ve yeşilin de oluşmasını sağlıyoruz. Emeği geçen arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Mahalle sakinlerimize hayırlı uğurlu olsun” ifadelerinde bulundu.

Editör: TE Bilişim