Mobilya fabrikasında patlama 
Akhisar Mahallesinde bir mobilya fabrikasında kazanda meydana gelen patlama sonucunda bir işçi hayatını kaybederken, 6 işçi hafif şekilde yaralandı. İş yerinde büyük çapta maddi hasar meydana geldi.
Saat 10.30 sıralarında İnegöl ilçesi, Akhisar Mahallesi’nde faaliyet gösteren bir mobilya fabrikasındaki kazanda henüz bilinmeyen bir sebeple patlama meydana geldi. Geniş çapta yankı uyandıran patlama sonucunda fabrika işçilerinden İlhan Doğan (47) hayatını kaybetti. İlk belirlemelere göre 6 ise yaralandı.
Çevredekiler durumu sağlık, polis ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, çıkan yangını kısa sürede söndürdü. Fabrika da, bu esnada itfaiye ekiplerinin de yardımıyla tahliye edildi.
6 İŞÇİ YARALI, GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADILAR
6 yaralı işçi Esengül A., Murat B., Altun K., Melahat İ., Bayram G. ve Daaed A., sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi’ne ve çevredeki özel hastanelere kaldırıldı. 5 işçi tedavilerinin ardından taburcu edildi.
Fabrikadaki vardiya amiri, fabrikanın tüm çalışanlarını tümünü girişte toplayarak, tek tek isimlerini okuyarak saydı ve yaralılar ile hayatını kaybeden işçi tespit edildi.
Fabrikanın işçilerinden kadınlar da, yaşanan olay sonrası gözyaşlarına hakim olamadı. Fabrikada ise geniş çaplı maddi hasar meydana geldi.
Polis ekipleri, fabrikada meydana gelen patlama ile ilgili soruşturma başlattı.

Editör: TE Bilişim