İnegöl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, trafiği tehlikeye sokan motosikletlere karşı denetimlerini arttırdı. Emniyet Müdürü Erdoğan Baydemir de uygulamaya katılarak, sürücülere kask uyarısında bulundu.

İnegöl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme, Asayiş, Karakol, Önleyici ve Çevik Kuvvet ekiplerinin katılımı ile Adnan Menderes Bulvarı üzerinde, vatandaşların huzurunun sağlanması için motosiklet ve aranan şahıslara yönelik uygulama yapıldı. Akşam saatlerinde yapılan uygulamada durdurulan motosiklet sürücüleri denetlendi. Kurallara uymayan ve eksiklikleri olan motosiklet sürücüleri hakkında cezai işlem uygulandı.

 Gün içerisinde şehir merkezinde uygulamalar yapan İnegöl İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekipleri, denetimlerde motosikletleri en ince ayrıntısına kadar inceledi.  Ekipler, özellikle meydana gelebilecek kazalara yönelik motosikletler üzerinde titizlikle çalışarak, son günlerde ciddi oranda artış gösteren motosiklet hırsızlığının da önüne geçmeyi hedefliyor. Evrakları eksik olan motosikletler trafikten men edilirken, ehliyetsiz sürücüler hakkında da gerekli cezai işlem uygulandı. Yapılan uygulamada 100 motosiklet denetlendi, 60 sürücüye kurallara uymadıkları gerekçesiyle toplam 50 bin TL cezai işlem uygulandı. 4 motosiklet, trafikten men edildi.

Editör: TE Bilişim