Kurşunlu Mahallesinde eğitim veren İstiklal İlkokulunun 120 öğrencisi, Suriye operasyonlarında ve sınır hattında görev yapan Mehmetçiğe moral amacıyla yazdıkları mektupları Şırnak ve Hakkâri’de bulunan hudut birliklerine gönderdiler.

Suriye’de ve yurtiçinde devam eden terör operasyonlara nedeniyle şehit ve gazi haberlerini gören Kurşunlu İstiklal İlkokulu öğrencileri sınır birliklerinde görev yapan Mehmetçiğe moral olmak için mektup yazdı.

Yazılan mektuplar okul idaresi ve öğretmenlerin yardımı ile Hakkâri ve Şırnak’ta bulunan hudut birliklerinde görev yapan askerlere kargo yolu ile gönderildi.

HER GÜN SİZE DUA EDİYORUM

Öğrenciler arasında bulunan 2. Sınıf öğrencisi İbrahim Aykanat’ın duygu dolu mektubu dikkat çekti.  Aykanat, "Benim güzel asker abilerim. Büyüyünce bende asker olacağım, bende savaşacağım, vatanımı koruyacağım. Bayrak inmez, vatan bölünmez. Allah sizi düşmanlardan korusun. Her gün size dua ediyorum ailemle birlikte, Allah’a emanet olun. Afrin’de ki benim gibi kardeşlerime İnegöl’den selamlar” dedi.

SİZLERE MİNNETTARIM

4. sınıf öğrencisi Erva Başol ise, “Güzel ülkemizin kahramanlarına. Bu mektubu size Kurşunlu İstiklal İlkokulundan yazıyorum. Sizler vatanımızı, milletimiz korumak için canla, başla savaşarak yeri geldiğinde canınız feda ederek koruyorsanız. Sizlere minnettarım, sizlerle gurur duyuyoruz. Allah sizleri, eşlerinize, anne ve babalarına, evlatlarınıza bağışlasın. Hakkınızı helal edin. Dualarımız sizinle, sizleri çok seviyoruz” dedi.

Kurşunlu İstiklal İlkokulu Müdürü Nevzat Bali de, “Kurşunlu İstiklal İlkokulu olarak sınır birliklerinde görev yapan askerlerimize moral vermek amacıyla mektup yazma kampanyası düzenledik. Askerlerimize Allah’ın yardımlarını diliyoruz. İnşallah ülkemizin için güzel şeyler olacağını düşünüyoruz” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim