İnegöl turizminin temel taşını oluşturan Oylat kaplıcalarında sonbahar mevsimiyle birlikte doğada adeta renk cümbüşü oluşturdu.
İlçeye 26 kilometre uzaklıktaki Oylat Kaplıcaları bölgesinde ve Oylat karayolu üzerinde  bulunan şeftali, armut, meşe, ıhlamur, kestane, gürgen ve çınar ağaçlarının yaprakları sonbahar gelmesiyle renk şöleni yaşatıyor.

Oylat’a şifa bulmaya gelen yerli ve yabancı turistlerde renk cümbüşü büyük hayranlık uyandırıyor.
İnegöllü fotoğraf sanatçısı Şaban Kılıçcı ise hayranlık oluşturan renk cümbüşü ve doğal güzellikleri fotoğrafladı.
Oylat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mehmet Öz, sonbaharın gelmesiyle Oylat’a gelen yerli ve yabancı turistlerin unutulmaz bir tatil geçirdiklerini ifade etti.

Güvenli sağlık turizmi belgesi kapsamında T.S.E. tarafından her ay düzenli olarak  Covid-19 tedbirlerinin üst düzey uygulamaya alındığını ifade eden Öz, “ Müşterilerimizin sağlığı açısından tesislerimizde koronavirüs tedbirleri üst seviyede tutuluyor. Bölgemizin şifalı suyunu anlatmaya gerek yok. Oylat anlatılamaz, yaşanır. Oylat’a gelen müşterilerimiz 40,5 derece kaynağından çıkan, zengin mineralli kaynak suyu ile şifa bulurken, bol oksijenli bölgemizde sonbaharı doyasıya yaşıyorlar. Ağaç yapraklarının oluşturduğu renk şöleni sayesinde konuklarımız unutulmaz bir tatil geçirmelerine fırsatı yakalamış oluyorlar.”
 

Editör: TE Bilişim