Polislerin kuralsız gençlerle imtihanı 
İnegöl'de sokağa çıkma kısıtlamasına uymayıp, ters yönden giden ehliyetsiz sürücüye ve yanındaki arkadaşına 11 bin 494 TL cezai işlem uygulandı. Polisin karşısında sigara içip, maske kullanmadığı için cezai işlem uygulanan Ferit E."Biz zaten emniyetin içindeyiz" şeklindeki bahanesi, gülümsetti. 
İnegöl Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro Amirliği ekipleri, Cuma mahallesi Nuri Doğrul Caddesi üzerinde sokağa çıkma kısıtlaması kapsamında uygulama yaptılar. Uygulama 16 MES 43 plakalı aracın ters yönden seyrettiğini tespit ederek durdurdular. 
Durdurulan araçta yapılan incelemede sürücünün ehliyetsiz olduğu tespit edildi. 
CEZA YAĞDI 
 5 ay önce alkol nedeniyle ehliyetine 6 ay el konulan kamyonet sürücüsü Murat B.(24)'ye ise ehliyetsiz araç kullanmaktan 2 bin 850 TL, maske kullanmamaktan 900 TL ve ters yönde seyretmekten 144 TL, araç sahibine ise ehliyetsiz araç kullandırmaktan 2 bin 850 TL cezai işlem uygulandı. 
BENDE O CEZALARI ÖDEMEYECEĞİM
Kamyonette bulunan yolcu Ferit E.(23)'ye sokakta sigara içme, maske kullanmama ve sokağa çıkma kısıtlamasını ihlalden 4 bin 950 TL cezai işlem uygulandı.
Cezai işlemin uygulandığı sırada konuşan kamyonet sürücüsü Murat B. Cezai işlem uygulandığını duyunca, "Abi yapmayın. Ben bu paraları zor kazanıyorum. Devlete çalışıyoruz. Bu işten priminiz var ceza yazıyorsunuz. Helal değil hakkım. Ben de o paraları ödemeyeceğim. Devlete de hizmet etmeyeceğim. Rahatladınız mı abi?" dedi.

 
EMNİYETİN İÇİNDEYİZ YALANI
Ferit E. İse çocuğunun hastalandığını bahane etti. Polis ekiplerinin karşısında sigara içen ve maske kullanmayan Ferit E.'ye cezai işlem uygulandığı sırada,"Biz zaten emniyetin içindeyiz. İstiyorsan arayayım memur amirinizi. 32 tane dosyam var, yattım cezaevinde çıktım. Bana 100 tane tutanak yaz imzalayacağım. Ama imzalamıyorum abi. Burada gözünüzün önünde drift atacağım" dedi. 
Cezai işlem uygulanan 2 şahıs evlerine gönderildi. 

Editör: TE Bilişim