İnegölspor Başkanı Kani Ademoğlu ile yönetim kurulu üyeleri, forma kampanyasına destek veren İnegöl Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Dernek Başkanı Fatih Saman ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ziyaretinde bulundular.

Ziyarette konuşan Dernek Başkanı Fatih Saman, “İnegöl Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği olarak, geleneksel haline getirilen ve eski başkanlarımızın da İnegölspor’umuza verdiği destek geleneğini bu pandemi döneminde de sürdürüyoruz. Bu manada İnegölspor’umuzun yönetim kurulu tarafından başlatılan forma kampanyasına destek vermek istedik. İnegölspor hepimizin ortak değeri. Şartlar ne olursa olsun kulübümüzün her zaman yanında ve destekçisiyiz. Ziyaretleri için kulüp başkanımız ve yönetim kuruluna tekrar teşekkür ediyorum” dedi.

Kulüp Başkanı Kani Ademoğlu ise, “Forma kampanyamıza destek veren İnegöl Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Dernek Başkanı Fatih Saman ve yönetim kurulu üyelerine çok teşekkür ediyoruz. Sağ olsunlar her dönem desteklerini kulübümüzden esirgemiyorlar. Forma kampanyamıza da ciddi manada destekleri oldu. Bilindiği gibi kulübümüz verilen destekler sayesinde ayakta kalabiliyor. Bu manada bizden desteğini esirgemeyen herkese çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim