İnegöl Belediyesi tarafından Müşerref-Muzaffer Samda İlk ve Ortaokulunun bulunduğu bahçede Büyükşehir Belediyesi’nin malzeme desteği ile 2900 m2 parke taşı uygulanarak zemin tamamen yenilendi.

Her alanda olduğu gibi eğitim konusunda da desteğini esirgemeyip geleceğimiz olan çocukların daha nezih ortamlarda yetişmeleri adına hizmet üreten İnegöl Belediyesi, zemininde ciddi bozukluklar olan ve su birikintileri oluşan Müşerref Muzaffer Samda İlk ve Ortaokulunun bulunduğu bahçede zemini tamamen yeniledi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi ile ortak yapılan çalışmada, BUSKİ tarafından bahçeye dışarıdan yeni hat çekildi. Bu sayede çekmeyen menfezlerdeki sorun giderildi. Bahçe zemininin kaplanması için de yine Büyükşehir Belediyesi tarafından 2900 m2 parke taşı temin edildi. İşçiliğini İnegöl Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nün yaptığı çalışmayla, Müşerref Muzaffer Samda İlk ve Ortaokullarının bulunduğu bahçede zemin tamamen yenilendi.

Belediye Başkan Yardımcısı Fevzi Dülger, bugün beraberindeki AK Partili yöneticiler ve meclis üyeleriyle birlikte yapımı tamamlanan çalışmayı yerinde inceledi. Okul idarecilerinin de hazır bulunduğu incelemede, zeminde yapılan iyileştirme yerinde görüldü. Burada bir açıklama da yapan Başkan Yardımcısı Dülger, “Bugün Mahmudiye Mahallemizde Samda İlkokulu ve Ortaokulunun bulunduğu alandayız. Yapmış olduğumuz parke taş çalışmamızı tamamladık ve şuan incelemesini yapıyoruz. Burada okulumuzun bahçe zemini oldukça kötü durumdaydı. Farklı çalışmalar yapıldı, çökmeler ve benzeri sorunlar olmuştu. Büyükşehir Belediyemizin malzeme desteği ile İnegöl Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi olarak okul bahçemizi düzenlemiş olduk. Yaklaşık 3000 m2 parke taşı imalatı yapıldı. Bugün gördüğünüz gibi zeminde çok güzel bir uygulama ortaya çıktı. Okulumuza, öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize hayırlı olsun” dedi.

Editör: TE Bilişim