TBMM’yi ziyaret eden İnegöl heyet, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’da makamında ziyaret etti. Ziyarette gündeme gelen İnegöl Muhtarlar Derneğinin lokal sıkıntısını Bakan Soylu,  Bursa Valisi Yakup Canbolat’a talimat vererek çözüme kavuşturdu.

Bir dizi görüşmeler yapmak üzere Ankara’ya giden İnegöllü muhtarlar, önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ziyaret etti. Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel başkanlığında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile de ayak üstü sohbet yapma imkanı bulan heyet, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile görüştü.

İnegöllü heyette Muhtarlar Derneği Başkanı Sami Çakmak, Oylat A.Ş Yönetim Kurulu üyesi Murat Gültekin, Hilmiye Köyü Muhtarı Alaattin ve Aşağıballık Muhtarı Ahmet Beyhan’ın bulunduğu heyet, Bakan Soylu ile yaklaşık 1 saat görüştü.

Görüşme de İnegöl Muhtarlar Derneğinin lokal ihtiyacının iletilmesi üzerine Bakan Soylu, Bursa Valisi Yakup Canbolat’ı arayarak talimat verdi. En kısa sürede projesi hazırlanacak olan lokal İnegöl’e kazandırılmış olacak.

TAKVİYE POLİS VE BEKÇİ GELİYOR

Daha önce AK Parti Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel tarafından Soylu’ya iletilen İnegöl’ün polis ve bekçi ihtiyacı ziyarette tekrar gündeme geldi. Soylu, konu hakkında talimat verdiğini ifade ederek, Haziran ayında gerçekleşecek atamalarda İnegöl’e istenilen sayı da polis ve bekçinin verileceğini belirtti.

Editör: TE Bilişim