Tüfekçikonak Mahallesi’ne Müjdeler Verdi
Alinur Başkan ailesiyle sürpriz yaptı
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursa ve Pazaryeri programlarının ardından geldiği İnegöl’de kırsal mahallelerden Tüfekçikonak’a sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. İnegöllü işadamı Mennan Portakal’ın kendisine ailesiyle birlikte yaptığı yemek davetini kırmayan Başkan Aktaş, mahalledeki sıkıntıları da yerinde inceledi.
Akşam saatlerinde Tüfekçikonak Mahallesi’ne giden Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ilk önce köy konağı ve meydanında incelemelerde bulundu. Mahalle Muhtarı Şehamettin Aykul, Tüfekçikonak Mahallesi Güzelleştirme Derneği Başkanı Nedim Sevim ve mahalle sakinleriyle sohbet eden Başkan Aktaş talepleri tek tek dinledi.
Yaşanan sıkıntıları yerinde gözlemleyen Başkan Aktaş, içme suyu ve kanalizasyon, mahalle konağının onarımı ve su  yatağının ıslah edilmesi noktasında gerekli çalışmaları kısa sürede yapma sözü verdi.
Tüfekçikonak’da ciddi bir değişim gözlemlediğini söyleyen Başkan Aktaş, “Tüfekçikonak’da muhtarlığımız, Güzelleştirme Derneğimiz ve İşadamlarımız güzel bir dayanışma ile bir çok yenilik yapmışlar. Değişimi hemen fark ettim. Mahallemiz her geçen gün gelişiyor ve güzelleşiyor. Emeği geçenleri kutluyorum. Bizde Büyükşehir Belediyemiz olarak mahallemizin eksiklerini gidererek bu değişime katkı sağlayacağız” dedi.
Başkan Aktaş daha sonra ise İşadamı Mennan Portakal’ın evinde düzenlenen akşam yemeğine misafir oldu. Gecenin sonunda yine eşi ve çocuklarıyla Recep Bayraktar’ın köy evine konuk oldu.

Editör: TE Bilişim