Uzman sağlık kabini açıldı
İnegölde 10 yıldır sağlık sektöründe hemşire olarak görev yapan Çağla Tekin Osmaniye mahallesi Altay caddesi no:23/A adresinde uzman sağlık kabini isimli iş yerini hizmete açtı. Törene inegöl belediye başkanı alper taban, İTSO başkanı Yavuz Uğurdağ, CHP, MHP, iyi parti ve Saadet partisinin başkan ve yöneticileri, ziraat odası başkanı Sezai Çelik ve çok sayıda davetli katıldı. Pandemi kuralları çerçevesinde düzenlenen açılışta işletme sahibi Çağla Tekin, "
Öncelikle açılışımıza hoşgeldiniz. Ülke olarak zor zamanlardan geçiyoruz bu zor süreçte sağlıkçılar olarak üzerimizde çok büyük bir sorumluk var. Bunun bilincinde olarak özverili çalışan tüm meslektaşlarımı canı gönülden tebrik ediyorum. Bu süreçte bir çok fedakarlık yapmak zorunda kaldık. Ailemizden sevdiklerimizden feragat ettik. Ancak işimiz gereği önceliğimiz insan sağlığı. Bu nedenle üzerimde bu mukaddes mesleğin sorumluluğu ile inegöl halkına hizmet etmek istiyorum. Bu kötü günlerin bir an önce geride kalması ümidiyle tekrardan açılışımıza teşrifleriniz için teşekkürlerimi sunarım." dedi. 
 Belediye başkanı Alper Taban'ın  ise; 
Bende buradaki tüm kıymetli misafirleri saygıyla selamlıyorum, cumanızı tebrik ediyorum. Çağla kardeşimizi de medeni cesaretinden dolayı kutluyorum. İnşallah sağlık sektörüne yeni bir nefes, alternatif bir mekan açarak inşallah hizmet edecektir. Ben hayırlı hizmetler yapmalarını temenni ediyorum. Çok güzel ifade ettiler gerçekten sağlıkla ilgili bir imtihandan geçiyoruz. Bu imtihanda da en fazla yorulan en fazla risk alan grup sağlık çalışanları oldu. Hepsinden Allah razı olsun. Allah onları korusun be muhafaza etsin. Ancak bizim üzerimize düşen vazifeler var. Onlara ne kadar az iş çıkartırsak onlara o kadar faydamız olur, her zaman yanlarındayız. Ben tekrar yeni iş yerinin hayırlı olmasını diliyorum. Allah utandırmasın inşallah. Kardeşlerimiz yabancımız değil hepsi bizim dostlarımız eşleri Akın bey de kardeşimiz hepsini yürekten kutluyorum. Bereketli olsun inşallah diyorum." dedi. 
Konuşmanın ardından yapılan dua sonrası inegöl protokolünün katılımıyla kurdela kesilerek işletme hizmete açıldı.

Editör: TE Bilişim