DEVA Partisi İnegöl İlçe Başkanı Kani Ahmet Erbay geçtiğimiz günlerde yağan yağış sonrası Yenice Köprülü Kavşakta İnegöl Belediyesi’nin yaptığı mobilya düzenlemesinin çökmesine tepki gösterdi.

DEVA Partisi İnegöl İlçe Başkanı Kani Ahmet Erbay yaptığı yazılı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

“Bu bir toprak çökmesi değil aslında bir zihniyetin tezahürü. Bir işiniz tam olsun diye düşündünüz mü hiç? Ya da niye olmuyor diye. Yıllardır almış olduğu yüksek oy oranını yüksek kalitede bir hizmete dönüştürmeyen zihniyet, yapboz belediyecilik, göstermelik işler, sosyal medya için güzel pozlar vermekten pek de fazla ileri gidemedi. Gün oldu sayısız denemeler sonrası Avarlar kavşağının düzenlemesi bitti. Ama yıllar sürdü. Gün oldu Mesudiye altgeçidi bitti, zaman oldu su bastı, ama hala anayola bağlantı sorunu çözülemedi.”

TEBRİK ETMEKTE ERKEN DAVRANMIŞIZ

“Gün oldu 13 yıl sonra başladıkları Yenice Köprülü kavşağı düzenlemesini Türkiye'de bir ilk diye lanse ettiler. 13 yıl sonra bir kavşak biterse elbette Türkiye'de ilk olur. Güzel bir ışıklandırma ve İnegöl mobilyası reklamı yapılınca güzel oldu diyerek tebrik ederiz demiştik. Ama tebrik etmek için acele etmişiz,  13 yıl olmasa bile 13 ay beklemeliymişiz. O düzenleme de çöktü. Olsun bitsin diye yapılınca; çevre yolunda da her taraf yamalı olur, Avarlar da elli kere deneme olur, Yollar da kazılar hiç bitmez.. Dahası da var, hatta dahası dağ gibi. Su, hava kirliliği, trafik, bitmeyen inşaatlar, şehir planlaması vs. Dolayısıyla sizler bu mantıkla giderseniz dert bitmez. Neyse ki artık DEVA var..” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim