Organize Sanayi Bölgesi 1. Caddesi üzerinde meydana gelen kaza da, yarış yapan motosikletliler özel otomobile çarptı; iki genç yaralandı.

YARIŞ YAPIYORLARMIŞ

Edinilen bilgilere göre; Hikmet Şahin köprülü kavşağından gelip Organize Sanayi Bölgesi 1. Caddesi üzerinde yarış yaptıkları iddia edilen iki motosikletteki gençler, Metal sanayi kavşağından gelip 1. Cadde üzerindeki fabrikaya dönüş yapmakta olan sürücü Gökhan Ulaşer yönetimindeki 16 PS 656 plakalı özel otomobil ile kafa kafaya çarpıştılar.

Çarpışma ile birlikte motosiklet üzerinden düşen gençler yaralandı. 16 KNP 14 plakalı motosikletten düşen yaralanan iddiaya göre sürücü 15 yaşındaki Harun D. ile arkasındaki arkadaşı 18 yaşındaki Tuncay Y. yerden kalkamazken, diğer motosikletteki iki genç motosikleti de alıp kaçtılar.

MİLLETVEKİLİNİN GÖZÜ ÖNÜNDE KAZA

Kaza anını o sırada olay yerinden geçen AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin gördü.

EMNİYET VE 112´Yİ HAREKETE GEÇİRDİ

Gözünün önünde olan kaza sonucunda yaralanan gençler için 112´yi, kaza için rapor tutmaları noktasında 115´i arayan AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin ekipler gelene kadar kaza yerinden ayrılmadı.

KAZAYI ANLATTI

Yaralı iki genç sürücü 15 yaşındaki Harun D. ile arkasındaki arkadaşı 18 yaşındaki Tuncay Y., olay yerine gelen 112 Acil Servis Ambulanslarında görevli sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine götürülerek tedavi altına alındılar.

Yaralı gençlerin götürülmesinin ardından Milletvekili Şahin, olay yerine gelen Emniyet Trafik ekiplerine de kazanın nasıl olduğu ile alakalı bilgiler verdi.

MOTOSİKLET YEŞİL ALANDA BULUNDU

Görkü tanıklarının ifadelerine göre harekete geçen Emniyet ekipleri, kaza alanına yakın yeşil alan arasında saklanmış olan kazaya karışmış olan 16 KMR 76 plakalı motosikleti buldular.

O GENÇLER ARANIYOR

Motosikleti kaza yerine yakın bir yere saklayıp yaralı olup yaya olarak kaçan gençler, emniyet ekiplerince aranıyor.

 

 

Editör: TE Bilişim