‘Yus-Et Steak House’ açıldı
Etin en lezzetli halinin sunulacağı ‘Yus-Et Steak House’ Ertuğrulgazi Mahallesi Kozluca Bulvarında dualarla hizmete açıldı. 

Hayvancılığın yanında giyim sektöründe Yuse Giyim ismiyle yıllardır ilçe halkına hizmet veren Mehmet Demirtaş, Yus-Et’i hizmete açtı. Ertuğrulgazi Mahallesi Kozluca Bulvarı numara 29 adresinde faaliyet gösterecek işletmenin açılışı yoğun katılımla yapıldı. 


Açılışa; Bursa Büyükşehir Belediye Başkan vekili Turgay Yel, İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Durmuş, MHP İlçe Başkanı Aytekin Torun, Saadet Partisi İlçe Başkanı Hasan Eroğlu ile belediye meclis üyeleri ve kalabalık davetliler katıldı. 

Dua sonrası iş yerinin açılışı protokol tarafından kurdele kesimiyle yapıldı. Açılış sonrası davetlilere ikramda bulunuldu. 


İşyeri sahibi Mehmet Demirtaş, ilçede lezzeti zirveye taşımak için böyle bir girişimde bulunduklarını dile getirerek, ferah, nezih ve geniş bir ortamda hizmet vermeye başladıklarını söyledi. 

Damak tadına önem verenlerin ve yeni lezzetler arayanların yeni adresinin ‘Yus-Et Steak House’ olması için çaba harcadıklarını ifade eden Demirtaş, “1995 yılında hayvancılık sektörüne başladık. 2010 yılında açtığımız iş yeri ile giyim sektörüne giriş yaptık. 2012 yılında ise Yuse Giyim markasıyla erkek giyim olarak adımızdan söz ettirmeye başladık. Sektörde güvenin ve kalitenin adresi olan Yuse Giyim olarak 2. Mağazamızı açtık. 1200 metre kare alana sahip mağazamız çocuk ve bayan giyim olarak hizmet vermektedir. Her geçen yıl büyüyen Yuse Giyim, İnegöl’ün en büyük 800 metre kare erkek giyim mağazasını açtı. Hayvancılık ve giyim sektöründe yakaladığımız başarıyı yemek sektörüyle taçlandırmak istedik. ‘Yus-Et Steak House’ ismiyle dostlarımızın ve müşterilerimizin hizmetindeyiz. Açılışımıza katılan herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim