Inegöl haber Haberleri

Inegöl haber haberleri ve güncel Inegöl haber gelişmeleri, Inegöl haber ile ilgili tüm video, Inegöl haber fotoğrafları ve Inegöl haber haberleri Yıldırım Gazetesi - Bursa Haber - Son Dakika Bursa Haberleri sitemizde


GÜNDEM

Bursa Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Alinur Aktaş, 50. Uluslararası İnegöl Mobilya Fuarı’nı ziyaret ederek mobilyacılar ile bir araya geldi.

GÜNDEM

Çanakkale Kara Savaşları’nın 109’uncu yıldönümü anma programları, Şehitler Abidesi’nde SOLOTÜRK gösterisiyle son buldu.

ASAYİŞ

Bursa İl Jandarma Komutanlığına bağlı İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, yaptığı operasyonda sahte zeytinyağı üreten şahısları yakaladı.

ASAYİŞ

Bursa’nın Karacabey ilçesinde yokuş aşağı inerken kontrolden çıkan traktörün kaza yapması sonucu 2 kişi yaralandı.

ASAYİŞ

Bursa'da FETÖ'nün askeri mahrem yapılanmasında yer aldıkları iddia edilen 4 kişi güvenlik güçleri tarafından gözaltına alındı.

ASAYİŞ

Bursa'da hacze giden 2 avukat ve 1 icra memuru darp edildi. Olayla ilgili Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

EKONOMİ

Para Politikası Kurulu, politika faizinin yüzde 50 seviyesinde sabit tutulmasına karar verdi.

ASAYİŞ

Bursa’nın İznik ilçesinde traktör ile otomobil çarpıştı. Kazada 3 kişi yaralandı.

GÜNDEM

Antalya'da gerçekleşecek olan U16 Gelişim Ligi Türkiye Şampiyonası Play-Off maçlarının sponsorluğunu İTSO Başkanı Yavuz Uğurdağ üstlendi.

SPOR

Trendyol Süper Lig’in 34. hafta müsabakalarında görev alacak hakemler belli oldu. Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanacak derbide hakem Volkan Bayarslan...

ASAYİŞ

Bursa’da hatalı sollama yapan otomobil, başka bir araca çarptı. 1.5 promil alkollü çıkan sürücünün kullandığı araç kiralık çıkarken, ayağındaki terliklerle...

GÜNDEM

BUSKİ'de Planlama Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı çalışanı Güler Çayla vefat etti.